Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a termék átvétele csak megrendelés útján lehetséges: irodánkban azonnali készletet nem tartunk!

Sony Xperia X 32GB LTE Rose Gold EU

  • Sony Xperia X 32GB LTE Rose Gold EU
  • Sony Xperia X 32GB LTE Rose Gold EU

RAKTÁRON

Kártyafüggetlen/Gyári csomagolás/Magyar menü

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

hétfő 25.09.2017

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


87,800 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...


Sony Xperia X  - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

Mindig egy lépéssel előbbre

Az okostelefon-kamera, amely előre látja a következő mozdulatot

 

A váratlan, gyönyörű pillanatokért

Mindig a megosztásra igazán érdemes pillanatokat a legnehezebb megörökíteni. Zászlóshajó kameránk gyorsabb és okosabb, mint valaha, így mindig olyan képeket készíthetsz, amilyeneket szeretnél – a válaszidő rövidebb, a fókusz pedig még intelligensebb.

 

A jövőre fókuszálva

Legokosabb kameránk megjósolja a mozdulatokat, így még élesebb felvételeket készít.

Az Xperia X okosfelvétel technológiája száműzi az elmosódást. A Sony prediktív hibrid autofókuszával ellátott okosfelvételnek köszönhetően a kiválasztott személyt vagy tárgyat a kamera automatikusan követi. A téma így mindig fókuszban marad, még mozgás közben is, és a legkiszámíthatatlanabb jelenetek is élesek lesznek.

 

Felvétel egy szempillantás alatt

23 megapixeles kamera a leggyorsabb pillanatokhoz

Leggyorsabb kameránk készenléti állapotból 0,6 másodperc alatt felvétel módba vált. A gyors indításnak, a villámgyors hibrid autofókusznak és a gyorsabb képfeldolgozásnak köszönhetően a legspontánabb pillanatokat is megörökítheted.

 

A szelfikamera, amely felülmúlja a többit

Gyenge fényviszonyok közt nem könnyű szelfit készíteni, de az Xperia X pont ilyen kihívásokhoz készült. A 13 megapixellel és a Sony nevezetes, gyenge fényviszonyokhoz készült képérzékelőjével ez az előlapi kamera a nap 24 órájában éles képeket készít.

 

Nem csoda, ha minden idődet vele akarod tölteni

A tükörsima metál hátlappal az Xperia X vitathatatlanul páratlan. Kijelzőjének ívelt üveg éleivel és tökéletes, 5”-es méretével pedig épp oly jó kézbe venni, mint ránézni.

 

Mint kesztyű a kézen

A közted és a telefonod közti határok elmosódnak

Az Xperia X készüléket úgy terveztük, hogy az kényelmesen illeszkedjen a kezedhez, tevékenységeidhez és ízlésedhez. A felhasználói felületet úgy finomítottuk, hogy az minden eddiginél intuitívabb legyen, a forma egyszerűsége pedig a letisztultság mintapéldája. Válassz a négy szín közül: grafitfekete, fehér, limearany és rózsaarany. Mindegyik színt úgy választottuk meg, hogy tolakodás nélkül egészítse ki személyes stílusodat.

 

Egy intelligensebb akkumulátor

Az Xperia X a Sony okos akkumulátorkezelési technológiájával büszkélkedhet, amely akár kétnapos akkumulátor-üzemidőt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít.

 

Ne merülj le! Futtasd tovább!

Napokra elegendő akkumulátortöltés

Sosem jó, ha a telefon leáll. Akár sietsz valahová, akár csevegsz valakivel. Az Xperia X maratoni akkumulátora minden feltöltés után két napig1 bírja, így tovább csinálhatsz mindent, amit szeretsz. Fedezz fel még többet, csatlakozz még többször, a töltőt pedig hagyd az utazótáskában.

 

Akkumulátorod még tovább marad jó erőben

Minden feltöltés egy-egy vitaminbomba telefonodnak

Míg más telefonok akkumulátorának ereje gyorsan csökken, az Xperia X akkumulátora a leghosszabb élettartamot biztosítja. A forradalmi Qnovo Adaptive Charging megőrzi az akkumulátor egészségét töltés közben.

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Papír-alapú számlát küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

SIM-KEZELÉS
Egy SIM-kártya, Két SIM-kártya, Nano SIM
MEMÓRIA ÉS TÁRHELY
Maximum 200 GB-os microSD™ kártya
SÚLY
152 g
MÉRETEK
143 × 69 × 7,7 mm
KIJELZŐ
5"-es, 1080p felbontású Full HD kijelző, TRILUMINOS mobilkijelző, X-Reality mobilkészülékekhez, Dinamikus kontrasztjavítás
KAMERA
23 megapixel, Mobilkészülékekhez tervezett, 1/2,3''-es Exmor™ RS képérzékelő, Gyorsindítás, Prediktív hibrid autofókusz, 5-szörös Clear Image Zoom , 24 mm G Lens objektív F2.0, Fényképezés gyenge fényviszonyok között: ISO 12800 , Full HD 1080p videofelvétel
BELÜLRŐL
Google Android™ M, Qualcomm® Snapdragon™ 650 processzor, 64 bitre képes

A termékről további információkat és teszteket partnerünk weboldalán talál: Mobilarena.hu.