Panasonic Lumix DC-GH5 Body Black Digitális fényképezőgép

  • Panasonic Lumix DC-GH5 Body Black Digitális fényképezőgép
  • Panasonic Lumix DC-GH5 Body Black Digitális fényképezőgép

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 21.11.2018

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


516,100 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Panasonic Lumix DC-GH5 Body - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz adatai:

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

DMC-GH5

FOTÓ. VIDEÓ. Fedezze fel az új lehetőségeket.

A Digital Live MOS képérzékelő felülmúlhatatlan LUMIX-képminőséget biztosít. A világ elsőként*4K/60P videofelvétel támogatása profi munkákhoz. A 6K PHOTO módban biztosra mehet az egyébként bizonytalan sikerű fényképezési helyzetekben is. A Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép az álló- és mozgóképfelvétel új dimenziójának felfedezését kínálja.
* Egyobjektíves tükör nélküli digitális gépek között 2017. január 4-én.

20,3 MP-es, képpontra pontos rögzítés

A LUMIX GH5 ellenállhatatlanul nagy teljesítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az alul áteresztő szűrőnek az érzékelőről való eltávolításával a minden korábbinál élesebb, nagy dinamikatartományú, műterméktől mentes képek magabiztosan rögzíthetők. 

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

A Venus Engine szépsége

A modern Digital Live MOS érzéskelő és a gyönyörű új Venus Engine 10 házassága a színeket és a természetes texturáltságot rendkívül élethűen adja vissza. A többpixeles luminenciagenerálás és azintelligens részletfeldolgozás intenzíven rögzíti a fény- és kontrasztviszonyokat. A sötéttől a világosig gazdag színeket létrehozó háromdimenziós színvezérlő és a nagy pontosságú, többszintű zajszűrő a képeket ragyogóvá teszi. Nagy ISO érzékenység beállításával készített videofelvételkor a felhasználót meglepi majd a megnövekedett dinamikatartomány.

 

Néha remeg a keze? Az elmosódás mindig kizárható

A gépet nehéz mindig tökéletesen kézben tartani. Az 5 tengelyes Dual I.S. képstabilizáló 2* szerencsére intelligensen kompenzálja a bemozdulást. Ez 5-ször megduplázott expozíciós időnek felel meg, vagyis 5 fokozattal lassabb záridő állítható be egészen a teleobjektívig.
A LUMIX GH5 a váz és az objektív remegését széles látószögtől teleobjektívig** kiszűri. Fotózásnál és videózásnál egyaránt működik, még 4K felbontásnál is. Az 5 tengelyes váz I.S. bámulatosan korrigálja a kézremegést az összes típusú, tehát az O.I.S. nélküli objektívek esetén is.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

A világ első* 4K 60p/50p folyamatos minőségű videója

A LUMIX GH5 a profi képrögzítés új minőségi szintjét képviseli, és precíziós, tökéletesen folyamatos minőségű 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840×2160 / MOV vagy MP4) videót képes készíteni. A gyorsabb képkockasebesség kiváló mozgáskompenzációt biztosít, a videoszerkesztőben pedig a részletgazdagság megőrzésével lassítható a felvétel. Tökéletesen kézben tartható a pásztázás, és az alacsonyabb képkockasebességnél látható redőnyhatás is enyhül.

 

Emellett nagy felbontású és tökéletes fókusztávolságú felvételek készíthetők, mivel a LUMIX GH5 pixel/pixel, érzékelőlevágás nélküli felvételre képes. A felvételi hossz korlátlan, így bármely beállításnál készíthetők30 percnél hosszabb felvételek.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

A világ első* 4:2:2 10 bites belső képrögzítése

A LUMIX GH5 forradalmi belső 4:2:2 10 bites 4K videorögzítést vezetett be. A 10 bites rendszer az ég vagy a naplemente finom színátmenetét a 8 bitesnél oly gyakori sávosodás nélkül képezi le. A kamerán belüli filmlétrehozás lehetősége új irányt mutat a gerilla-filmkészítésben, hiszen a 4:2:2 10 bites kép SD-kártyára rögzítésével egy időben az élő jel egy teljes méretű HDMI porton** keresztül csatlakoztatott külső monitorra vagy felvevőgépre is sugározható. A 4:2:2 10 bites képrögzítés több mint egymilliárd színével a profik számára pontos színvisszaadást és színátmenetet tesz lehetővé a 8 bitesnél négyszer több színezet mellett.

A szédületes, 400 Mbit/s-os (ALL-Intra) bitsebességű képrögzítés firmware-frissítés után érhető el***.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

Ultragyors mozgásérzékelő és fókusz

A Panasonic folyamatosan fejlődő, innovatív DFD (Depth From Defocus) technológiája még a korábbinál is jobb lett. A DFD segítségével a LUMIX GH5 két kép mélységélességi értékeinek rendkívül gyors összehasonlításával kiszámítja a fókuszmozgást. Az autofókusz és a 480 kép/s maximális olvasási sebesség együttesével a LUMIX GH5 ultragyors, akár 0,05 s-os* autofókuszra és 9 kép/s sorozatfelvételre képes AFC esetén (* 12 kép/s sorozatfelvételre AFS esetén). A most először alkalmazott mozgásérzékelő pontosan követi a gyorsan mozgó tárgyakat, és folyamatos minőségű 4K PHOTO/VIDEO és 6K PHOTO rögzítését teszi lehetővé.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

A 6K/4K sorozattal mindig megvan a pillanat

A korlátlan hosszúságú sorozatfelvételből utólag kiválaszthatók éppen a kívánt kockák. Az új 6K PHOTO* módban 30 kép/s mellett rögzíthetők a tökéletes pillanatok káprázatos, mintegy 18 megapixeles felbontásban. Az ultragyors 4K PHOTO mód 60 kép/s mellett olyan gyors mozgást is kimerevít, amelyet hagyományos kamerával lehetetlen volna. A LUMIX GH5 tényleg garantáltan megragadja a pillanatot.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

Csepp-por-fagy álló, masszív kivitel

A LUMIX GH5 a terepen előforduló kemény igénybevételnek is ellenáll. Amellett, hogy −10 °C-ig fagyálló,az összes összeeresztés, tárcsa és gomb időjárásálló tömítésének köszönhetően csepp- és porálló is.Magnéziumötvözetből készült présöntött védőburkolatával a váz könnyű, mégis ellenálló – kompakt kivitele ellenére is igen masszív. Ezt a kamerát bárhová magával viheti.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

3,68M képpontos, nagy OLED élőképes kereső

A különösen nagy felbontású, 3,68M képpontos OLED élőképes keresőn (LVF) minden jól látszik, így a képkivágás még közvetlen napsütésben is beállítható. Az erős, 0,76× nagyítás (35 mm-es egyenérték) jól láthatóvá teszi a részleteket, beállításokat és ikonokat, a 21 mm-es, hosszú szempozíciós távolság pedig a szemüveget viselők számára is ideális. A legfontosabb pedig, hogy az OLED LVF garantálja a szándéknak pontosan megfelelő képeket.

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép váz

 

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

Szenzor felbontása:: 21.77 megapixel

Tényleges felbontás:: 20.33 megapixel

Fotó felbontás:: 5184 x 3888 pixel

Fényérzékenység: Auto, ISO 100-25600

Érzékelő típusa: Live MOS Sensor

Érzékelő mérete: 17.3 x 13 mm

Cikkszám: 1245347

Objektív

Optikai / digitális zoom: - / 4x

Zoomtartomány: Objektívtől függ

Digitális zoom: 4x

Fókusztávolság 35mm-re vetítve: Objektívtől függ

Autófókusz: Igen

Max. blende: Objektívtől függ

Szűrő szál: Objektívtől függ

Min. távolság (makro): Objektívtől függ

Kijelző

Képernyő átmérő (cm / inch): 8 cm / 3 col

Képernyőátló: 8 cm

Képernyőátló (col): 3 col

Kijelző felbontása: 1.62 millió képpont

Kijelző: TFT LCD

Érintőkijelző: Igen

Memória

Adattároló: SD, SDHC, SDXC

Fájlformátumok: JPEG, RAW

Zár

Önkioldó: 10 s, 3 kép / 2 s / 10 s

Legrövidebb záridő: 1/8000 mp

Leghosszabb záridő: 60 mp

Expozíciós módok: Program AE, Rekesz prioritás AE, Zár prioritás AE, Manuális

Vaku

Vaku: Igen

Vörösszem hatás korrigálás: Igen

Funkciók

Képstabilizátor: Igen

Folyamatos felvétel funkció: Igen

Folyamatos felvétel (fps): 12 kép/mp

Fehéregyensúly állítás:

AWB / AWBc / Nappali / Felhős / Árnyékos / Lámpa / Vaku / Fehérbeállítás 1, 2, 3, 4 / Színhőmérséklet-beállítás 1, 2, 3, 4

Expozíció kompenzáció:

1/3 EV lépésben, ±5 EV (±3 EV mozgókép esetén)

Élőkép funkció: Igen

Videó

Videó formátumok: MOV, MP4, AVCHD

Videó felbontás: 4096 x 2160 pixel

Hangfelvétel: Igen

16:9 képarány: Igen

Csatlakozó felület

Csatlakozók: 3.5 mm Jack, USB Type-C, HDMI Type-A

PictBridge (direkt nyomtatás): Igen

WLAN: Igen

Burkolat

Objektív csatlakozása: 4/3

Akkumulátor

Elem/ akkumulátor típusa: Li-Ion

Akku élettartama / felvétel: akár 600 kép

Általános jellemzők

Méretek (Szé / Ma / Mé) / Súly: 138.5 mm x 98.1 mm x 87.4 mm / 0.725 kg

Szín: Fekete

Tömeg: 0.725 kg

Szélesség: 138.5 mm

Magasság: 98.1 mm

Mélység: 87.4 mm