Az akciós ajánlataink csak magánszemélyeknek szólnak: max. 2db/típus mennyiségre! 

Nintendo Switch Neon Red/Blue

  • Nintendo Switch Neon Red/Blue
  • Nintendo Switch Neon Red/Blue
  • Nintendo Switch Neon Red/Blue
  • Nintendo Switch Neon Red/Blue

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

hétfő 26.03.2018

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


105,200 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Nintendo Switch - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

A Nintendo Switch megjelenése igazi áttörést jelent az otthoni játékkonzolok kínálatában. Amellett, hogy otthon a televízióhoz csatlakoztatható, a 6,2 colos képernyőjét használva egy pillanat alatt át tud alakulni hordozható kézi konzollá. A videojátékok történelmében most először a játékosok bárhol és bármikor élvezhetik egy otthoni konzol minden előnyét. A képernyő kapacitív multitouch tulajdonságai révén teljes körűen élvezhetőek az azzal kompatibilis játékok. Az akkumulátor a szoftvertől és a használati körülményektől függően akár több mint 6 órát is kibír. Például a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nagyjából 3 órán keresztül játszható egy feltöltést követően. Ha nem vagyunk otthon, a Nintendo Switch a konzol USB-C csatlakozójába dugott hálózati adapterrel tölthető fel. 

A sokoldalú Joy-Con a szórakozás számos új, meglepő módját nyújtja a játékosoknak. Két Joy-Con egymástól függetlenül használható két kézben, ugyanakkor a Joy-Con markolathoz csatolva akár egyetlen kontrollerként is funkcionálhatnak. Továbbá hordozható módban a fő konzolhoz is kapcsolhatók, illetve barátainkkal együtt játszva két külön személy is használhatja a Joy-Conokat az azt támogató játékokban. 

Olyan világszerte ismert játékfejlesztő és kiadó cégek termékei is támogatják majd a Nintendo Switch konzolt, mint az Activision Publishing Inc., Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment illetve további nagyobb japán kiadók.  Akadnak olyan kiadók is – mint például a Bethesda Softworks -, amelyek most először társulnak a Nintendoval.  A játékosok olyan jelentős franchise-ok következő darabjainak Nintendo Switch-en való megjelenésére is számíthatnak, mint például az EA Sports FIFA, The Elder Scrolls, NBA 2K, Minecraft stb. A Nintendo Switch szoftvere nem lesz régiókra korlátozva.

 

Rövid leírás:

Képernyő - Kapacitív érintőképernyő / 6.2 inch LCD / 1280×720 felbontás

CPU/GPU - NVIDIA egyedi Tegra processzor

Rendszer memória(tárhely) - 32 GB

Wireless LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac támogatás) / Bluetooth 4.1 (Kizárólag TV módban. Kábeles LAN összeköttetés csak a külön megvásárolható LAN adapterrel lehetséges.)

Videó kimenet/Maximum felbontás: 1920×1080, 60 fps

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

LEÍRÁS

 

 
típus switch
   
súly 297g
beépített memória 32 GB
cpu Octa-core (4×ARM Cortex-A57 & 4×ARM Cortex-A53) @ 1.020 GHz
akku 4,310 mAh
képernyő  6.2-inch LCD Screen / 1280 x 720
gpu NVIDIA Custom Tegra processor
hangszórók sztereo
fejhallgató 3.5mm