Xiaomi Mi Roborock Vacuum Cleaner 2 White EU

  • Xiaomi Mi Roborock Vacuum Cleaner 2 White EU
  • Xiaomi Mi Roborock Vacuum Cleaner 2 White EU

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 12.12.2018

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


139,700 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner 2  - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

 

XIAOMI MI robot vacuum cleaner 2


  • Intelligens útvonaltervezés
  • Nedves mop funkció
  • Szívóteljesítmény 2000Pa
  • 5200mAh lítium-ion akkumulátor
  • Szolgáltatás mobil alkalmazáson keresztül

 

 

A PORSZÍVÓZÁS ÉS A felmosás FUNKCIÓJA

 

 

A Xiaomi Mi második generációs robota fel van szerelve a porszívózással és felmosás funkcióival. A növényi bionikus rendszernek köszönhetően a mop automatikusan felszívja a vizet. A mop és a víztartály egyszerű összeszerelhető rendszerrel rendelkezik, és maga a mopszövet szélesebb, mint a kefefej. A víztartály egyszerű összeszerelése és szétszerelése révén több idő áll rendelkezésére.

 

 

 

 

AUTOMATIKUS FELÜLETI TISZTÍTÁSI FUNKCIÓ

 

 

Az új Mi robot 2.  precíziós LDS érzékelővel felszerelt, amely 360 fokos szögben 5 másodpercenként vizsgálja a szobát, majd a Mi 2 robot lenyűgöző SLAM algoritmust használ a helyiség optimális tisztítási útvonalának feltérképezésére. Lehetőség van a tisztítási útvonal beállítására a térképen a Mijia APP mobil alkalmazással.

 

 

 

 

2000PA - ERŐS SZÍVÁS

 

 

Az Mi robots maximális szívóteljesítménye 1800Pa-ról 2000Pa-ra nőtt - mindezt a tisztítási hatékonyság növelése érdekében. A vákuum tornádórendszernek köszönhetően a lebegő ecset pontosan a talajhoz igazodik, összehangolja az oldalsó kefét és a görgős ecsetet, így mélyen megtisztítja a padlót. Miután ezt a funkciót az alkalmazásban egyszer futtatta, az Mi automatikusan felismeri a szőnyeget és beállítja az optimális porszívó paramétereket hozzá.

 

 

 

 

OMNI ÉRZÉKELŐ

 

 

A Xiaomi 2 porszívó egy teljesen irányított érzékelővel van felszerelve. Ennek az érzékelőnek köszönhetően a robot automatikusan elkerüli az útjába kerülő akadályokat.

 

 

 

 

NAGY KAPACITÁSÚ 5200MAH AKKUMULÁTOR

 

 

A 5200mAh-os lítiumionos akkumulátort használó porszívó szabványos üzemmódban körülbelül 2,5 órányi üzemeidőt biztosít. A készülék 250 m2 területű apartman feltakarítására alkalmas.

 

 

 

 

TISZTÍTÁSI TELJESÍTMÉNY

 

 

A Mi robot 2 optimalizálja a kerék felfüggesztését, magassága 1,5 cm-ről 2,0 cm-re növelhető. Ez lehetővé teszi a porszívó jobb kihasználását.

Egy év használat után a készülékbe beépített szűrőteljesítmény akár 95% is lehet.

 

 

 

 

JAVÍTOTT ÉRZÉKELŐK

 

 

A falérzékelőnek köszönhetően a tisztító robot  mindig a faltól körülbelül 10 mm távolságra tartja el magát működés közbenTovábbi érzékelők védik a készüléket a lépcsőkről leeséstől. A készülékbe szerelt kettős elektronikus iránytű jobban azonosítja a virtuális falakat.

 

 

 

 

TÁVIRÁNYÍTÓ

 

 

A porszívó szinkronizálja az Mi alkalmazást. Ennek köszönhetően ellenőrizheti a tisztítás folyamatát valós időben, és távolról vezérelheti a robotot. Ezenkívül beállíthatja az automatikus ütemezést és testreszabhatja a robot nevét és a hangparancsokat stb.

 

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

típus
porszívó 
funkciók
Mosás, porszívózás, elsöprő
Távirányító
van
Piszkos tartály 0,5l
Szívóteljesítmény
200 Pa
teljesítmény
42 W
Munkaidő legfeljebb 2,5 óra
akkumulátor
5200 mAh lítiumion
magasság
9,65 cm
szélesség 35 cm
hossz
35 cm
Kit tartalom Porszívó 
Töltőállomás Töltő 
adapter 
Tartály 
Mop