Apple Pencil white MK0C2ZM/A

  • Apple Pencil white MK0C2ZM/A
  • Apple Pencil white MK0C2ZM/A

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendeld meg most

és 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk Neked!

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


36,960 HUF (Bruttó)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Apple Pencil white MK0C2ZM/A - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

APPLE pencil mk0c2zm/a


  • Kompatibilitás: iPad Pro, iPad 9.7 (2018)
  • Anyaga: műanyag
  • típusa: Szénszál

 

 

EMLÉKEZTET VALAMIRE

 

 

Egyes feladatok még nagyobb pontosságot igényelnek, ilyenek például az iPad Pro-n elvégzendőek is. Ezért rengeteg munkát végeztünk az Apple Ceruza létrehozásához, hogy újabb dimenziót nyissunk a Multi-Touch technológia sokoldalúságában. És bár az Apple Pencil technikai értelemben nem hasonlít a korábbi eszközökhöz, úgy fogja érezni, hogy mindig is ezt használta, már az első alkalommal is. Lehetővé teszi a kreatív szabadságot. Az első pillanattól kezdve úgy telejsít majd, ahogy Ön elvárja.  Meg fog lepődni az egyéb lehetőségek hatalmas tárházán is. A térdén egy parkban készíthet vázlatot, akvarell portrét festhet, vagy technikai projektet rajzolhat, minden lehetősége ebben az eszközben van. 

 

 

 

KREATÍV SZABADSÁG KORLÁTOk NÉLKÜL

 

 

Olyan gyorsan, mint az Ön gondolatai - a válasz gyorsasága megkülönbözteti az Apple ceruzát a többi alkotó eszköztől. A rajz tényleges kezdete és a képernyőn megjelenő hatás megjelenése közötti különbség annyira csekély,  hogy gyakorlatilag észrevehetetlen. Az iPad Pro megkülönböztetve kezeli az ujját az Apple ceruzától. Amikor érzékeli az érintőceruzát, akkor másodpercenként 240-szeres frekvenciára vált, és ennek eredményeként kétszer annyi adatpontot gyűjt, mint az ujj mozgásának nyomon követésével. Az ilyen nagy sűrűségű adatok az Apple szoftver intelligens működésével együtt csak ezredmásodperceket vesznek igénybe, míg az Ön fejében lévő képet a képernyőn ténylegesen megjelenítik.

 

A nyomás ereje határozza meg a vonal vastagságát - A toll vékony testén komplex szerkezetű és nagy pontosságú nyomásérzékelők vannak, amelyek az értékek széles értéktartományában mérhetők. Az optimális helyen elhelyezett érzékelő pontosan meghatározza azt az erőt, amellyel az Apple ceruza hegyének csúcsa megnyomja a felületet. Jobban kell nyomnia azt a felületre, ha vastagabb vonalat szeretne. Használhatja óvatosan, ecsetként.  A hatások sokasága gyakorlatilag korlátlan. Így segít kifejezni Önmagát.

 

Árnyékolás - Az Apple Pencilbe beépített két dőlésérzékelő pontosan meghatározza a kéz tájolását és szögét. Szabadon írva vagy rajzolva, a Multi-Touch képernyő beolvassa az érzékelők relatív pozícióit. Így az árnyékolást egyszerűen az Apple ceruza esetében ugyanúgy érheti el, mint a hagyományos szén vagy grafit ceruza esetében - az eszköz megdöntésével.

 

 

 

 

AZ AKKUMULÁTOR 12 ÓRÁN ÁT TART

 

 

A ceruza mágneses kupakja alatt a villámcsatlakozó található, amelyen keresztül egyszerűen csatlakoztathatja az Apple ceruzát az iPad Pro-hoz. A csatlakozó kissé hosszúkás, így a töltés akkor is lehetséges, ha az iPad Pro szilikon tokban van. Egy teljesen feltöltött Apple Pencil használható 12 órás íráshoz, rajzoláshoz és festéshez. Ha az akkumulátor az érintőceruza használatakor lemerül, gyorsan feltöltheti azt az iPad Pro-ról - mindössze 15 másodperc alatt elegendő energiájú lesz a következő 30 percben.

 

 

 

 

másik dimenzió

 

 

 Az Apple Pencil az iPad Store alkalmazásban is használható. Tehát egy másik dimenziója nyílik meg a kreativitásnak és a tevékenységeknek ezzel az eszközzel.

 

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

kompatibilitás
iPad Pro, iPad 9.7 (2018)
anyaga Műanyag
konstrukció Szénszál
szín fehér
szavatosság 6 hónap (a gyártó garanciája)