Garancia a PaaS szolgáltatásokra

Garancia a PaaS szolgáltatásokra
 

A fogyasztónak joga van a termékeken fellépő hibákért kártérítési igényt benyújtani az átvételtől számított huszonnégy hónapon belül. Kizárólag a gyártó által is elfogadott hiba fogadható el (a gyártói garancia határozza meg). A szavatossági igények egyszerűsített eljárásának megkezdéséhez hozzon létre online panaszregisztrációt.


Jó tudni

  • A garancia időtartama a megrendelés kézhezvételétől kezdődik.
  • A jótállási időszak nem tartalmazza azt az időszakot, amíg a termékek javítás alatt állnak.
  • A garancia nem vonatkozik a termékek szokásos kopására. A garancia tehát nem vonatkozik az akkumulátor kapacitásának a termék használatából eredő normális csökkenésére.
  • A garancia nem vonatkozik a megrendelés mellé küldött ajándékokra.


Garancia a gyakorlatban


A szavatossági igények egyszerűsített eljárásának megkezdéséhez hozzon létre online panaszregisztrációt.
A legjobb mód az online űrlapon keresztüli igénylés (kattintson ide). Normál megrendelések esetén a garancia 30 napon belül feldolgozásra kerül. A Genius szint felajánlja az ügyfeleknek, hogy az összes problémát gyors cserével orvosulják. Csak 1% -ért havi extra nyugalmat kap mind a kezességért, mind a fizetett javításért.
Bármikor frissíthet Geniusra, még akkor is, ha a használt termék már elromlott. Csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk, és havonta 1% -ot megfizet a megrendelés létrehozása óta. Ehhez jön még egy kis szolgáltatási díj is, amely a felhalmozott összeg 30% -a (havi 1% visszafelé számítva).


A Genius ügyfeleknek nemcsak kiterjedtebb garancia jár, hanem az ingyenes szállítás révén is sokat spórolhat, mely minden termékmozgásra érvényes Ön és köztünk.
A kiterjesztett garancia nemcsak a garanciaidő meghosszabbítását jelenti, hanem szupergyorssá is teszi a folyamatot. Nem kell megvárni a javítást. Amint a megrendelést visszaküldi nekünk, és az érvényes igény megerősítést nyer, azonnal küldünk Önnek egy cserekészüléket.

  • A megrendelés során bejelölheti a Genius extra ajánlatot.
  • Az ilyen megrendeléseket hitel- / betéti kártyával, PayPal-lal vagy más automatikus elektronikus fizetéssel kell teljesíteni.
  • A havi 1% -os (a kiskereskedelmi ár) Genius díjat minden hónapban levonják a kártyájáról.
  • A garancia mindaddig érvényes, amíg befizeti a díjat


Nem érvényes a panasz?

Véletlenül megrongálta a telefont, és garancia alapján nem javítható? A Genius garancia megint választ ad. Csak fizesse meg a becsült javítási árat, és azonnal kicseréljük a készüléket.

A terméket hozzáadtuk az összehasonlítóhoz. 0 termék van az összehasonlítóban. Összehasonlító megnyitása