Outlet - Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép- R ( újracsomagolt)

 • Outlet - Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép- R ( újracsomagolt)
 • Outlet - Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép- R ( újracsomagolt)

Tekintse meg egy adott modell fényképeit :

modell (típus) fotók

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

csütörtök 09.04.2020

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


316,660 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


A készülék bontatlan, vagy bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került), enyhén sérült, saját csomagolásban! 

2 év garancia érvényes az eszközre!

 

kategória: új : bontatlan vagy újracsomagolt áruk, enyhén sérült, saját csomaolásban!  - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

(new) 

 

OUTLET

 

Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép

 

High-end kompakt fényképezőgép nagy látószögű zoommal és szuper gyors fókuszálással Carl Zeiss Vario Sonnar T objektív T24–200 F2,8–4,5. 315 fókuszpontos fázisdetektálással Visszahúzható képkereső 4K videó Fénykép készítési sebesség akár 24 kép/másodperc Professzionális kezelés minden paraméter beállításának lehetőségével, úgy mint a tükörreflexes fényképezőgépeknél. Lassított felvételek akár 1000 kép/másodperc

Sony RX100 V


 

 • Az automatikus élesítés sebessége 0,03 mp, 315 ponttal az automatikus élesítéshez és detekciós fázissal

 • Folyamatos fényképkészítés akár 24 kép/másodperc

 • Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú rétegelt Exmor RS CMOS-érzékelő DRAM chippel

 • „ZEISS Vario-Sonnar® T* 24–200 mm“ objektív

 • Rendkívül lassított felvétel akár 1000 kép/másodperc sebességgel.

 • 4K videó

 • Wi-Fi és Bluetooth

Kiemelkedő teljesítmény elegáns kialakításban

Minden funkció rendelkezésedre áll a pillanat megörökítéséhez: széles, 24–200 mm-es zoomtartomány, villámgyors autofókusz, gyors sorozatfelvétel, tökéletesített videoképességek, valamint professzionális szintű kezelési lehetőségek – mindez egy figyelemreméltóan kompakt vázban.

Döbbenetes, nagy felbontású képminőség a nagylátószögtől a teleobjektívig.

Az RX100 VI minden összetevőjét szakértelemmel tervezték, hogy azok egymást erősítve páratlan képminőséget érjenek el. Az okosan megtervezett optika hihetetlen teljesítményt sűrít a kis méretű készülékbe, míg az optikai képstabilizálás stabil képet nyújt még a kézi felvételek esetén is a teleobjektív maximális zoomtartományában. A továbbfejlesztett képfeldolgozó processzor pedig nagyobb effektív képfelbontást biztosít alacsony zaj mellett.

Sony RX100 V


 

SteadyShot optikai képstabilizátor

A Sony méltón büszke kifinomult képstabilizáló rendszerére, melyet most még tovább fejlesztett. Ez a rendszer a zársebesség 4,0 osztással való megemelésének felel meg 200 mm-es telefotó beállításnál. Készíts megbízhatóan kiváló minőségű képeket távolból akár gyenge fényviszonyok mellett még akkor is, ha a fényképezőgépet a kezedben tartod.

A hibrid autofókusz leggyorsabb fókuszálási sebessége 0,03 s.

A kiváló, figyelemre méltóan gyors autofókuszt a nagy sebességű, kiváló követési képességekkel rendelkező fókuszsík-fázisérzékeléses autofókusz, valamint a nagy pontosságú kontrasztérzékeléses autofókusz kombinálása teszi lehetővé.

Nagy lefedettségű 315 pontos fázisérzékeléses autofókusz

A 315 fókuszsík-fázisérzékeléses autofókuszpont a képterület mintegy 65%-át fedi le, a széles területre kiterjedő, nagy sűrűségű konfiguráció pedig azt jelenti, hogy még a távoli, kis méretű, gyors témák, amelyekre gyakran nehéz fókuszálni, is rögzíthetők a kép szélein.

Kényelmes, egygombnyomásos hozzáférés a képkeresőhöz – Az egy gombnyomással elérhető, visszahúzható képkereső egy kb. 2,35 millió képpont felbontású, organikus, elektrolumineszcens kijelző, amelyen élethű színekben látszanak a finom részletek is.

Érintőkioldó-kompatibilis, dönthető LCD monitor – Az érintőkioldó a zárkioldógomb intuitív alternatívája, mely bizonyos helyzetekben (a fényképezőgép tartásától függően) könnyebben érhető el. A monitor felfelé kb. 180°-os, lefelé pedig 90°-os szögben forgatható el.

Támogatja a filmgyártáshoz szükséges funkciókat HDR-ben is – Az RX100 VI fényképezőgép szélesebb szín- és fényerőtartományú HDR skálával rendelkezik, S-Log2 és S-Log3 gammagörbék nagyobb fényerő- és színtartománnyal a utófeldolgozáshoz és új HLG (Hybrid Log-Gamma) az azonnali HDR feldolgozáshoz. A HDR (HLG) kompatibilis TV-n lejátszott filmeknek nincs szüksége további színgradációra, hogy természetes hatást keltsenek, nem jelennek meg sötét árnyékok és a túlexponálás sem.

Intuitív és kényelmes kezelés – Az objektív irányítása kreatívabb és professzionálisabb kézi kezelést biztosít, mint például az expozíciós idő kiválasztását, a záridő kiválasztását és még sok mást. A zoom kart úgy módosítottuk, hogy az zoom maximális kihasználását tegye lehetővé, ami a zoom kar kétlépéses lenyomásával irányítható.


 

Méretek és súly

 • 101,6×58,1×42,8 mm

 • 301 g


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

A készülék bontatlan, vagy bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került), enyhén sérült, saját csomagolásban! 

2 év garancia érvényes az eszközre!

 

kategória: új : bontatlan vagy újracsomagolt áruk, enyhén sérült, saját csomaolásban! 

(new) 

 

OUTLET

 

Jellemzők

 Arcfelismerés

Kereső: Elektronikus

Képstabilizálás:  Igen (a gyártó nem említi a típust)

Érzékelő típusa: CMOS

Érzékelő mérete: 1"

 

 

Érzékelő

Maximum ISO12 800

Sorozatfelvétel maximális sebessége: 24 fps

 

Kijelző mérete: 3"

Kijelző funkciók: Forgatás / billentés 180°-kal, Érintőképernyő

 

Méret & súly

Szélesség: 101 mm

Magasság: 58,1 mm

Mélység: 42,8 mm

Súly: 301 g

 

Video

Maximum videó felbontás: 4K (4096 × 2160)

Max. felvételi frekvencia max felbontásnál: 30 fps

Max. elérhető: 120 fps

Memória és mentés: 

Memóriakártya típusa: SDSDHCSDXC

Elemek: Akkumulátor típusa

Szín: Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek

Wi-Fi interface

Audio/Video

 microHDMI