Outlet - Nintendo Switch Neon Red/Blue - R ( újracsomagolt)

  • Outlet - Nintendo Switch Neon Red/Blue - R ( újracsomagolt)
  • Outlet - Nintendo Switch Neon Red/Blue - R ( újracsomagolt)

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

kedd 25.02.2020

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


67,260 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Nintendo Switch - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

A készülék bontott és újra csomagolt. Nem saját, hanem kartondoboban található a készülék!  (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került).

2 év garancia érvényes az eszközre!

 

kategória: használt/elfogadható - sérülés mértéke: jelentősen karcos

(usedacceptable)

 

OUTLET

NINTENDO SWITCH 


  • 6.2 "érintőképernyő
  • Belső memória: 32 GB
  • Csatlakoztathatóság: NFC, infravörös, WiFi
  • Fejhallgató csatlakozó
  • Beépített sztereó hangszórók
  • Tartalmazza: Joy-Con konzol, HDMI kábel, dokkoló, karszalag, jobb és bal Joy-Con vezérlő, töltőz

 

 

NINTENDO SWITCH

 

 

A Nintendo ismét az élhullámon van. Mostantól nem kell lemondania a játékról, csak azért, mert elhagyja a házat. Ezt az áttörést a Nintendo Switch lehetővé teszi. Folytassa a játékot útközben, a várószobában, a buszmegállóban, a kertben, a tevékenységek közötti szünetekben, ebéd közben és máshol.

Játsszon szóló, duett vagy akár 4n4 módban. Harcoljon a konzol képernyőjén, vagy továbbítsa a játékot a tévére. Kapcsolja be és játsszon. Szabadon.

 

 

 

INNOVATÍV VEZÉRLŐK

 

 

A Nintendo Switch meglepő módon kínálja a játékot. Mindkét Joy Cones használható önállóan, a jobb és a bal kezében. A tartóba való beszerelés után egy ergonomikus szabályozót hoznak létre.

Telepítheti őket a konzolon, és mobilmódban is használhatja őket. Miért kéne egyedül játszania, amikor duettet is tudna? Fogja meg az egyik Joy-Con-t, és adja bartjának. A realizmust fokozzák a fejlett HD rezgések.

 

 

 

JÁTSSZ OTTHON ...

 

 

Jó nap lesz. A Nintendo Switch-el töltött nap. Először csatlakoztassa a konzolt az állomáson és indítsa el a játékot a TV-n. Most nyugodtan üljön le. Elindítjuk a kalandot.

A nagy képernyős játék lehetővé teszi, hogy jobban megtapasztalja a történetet, és élvezze a mesés színes grafikát. Az otthoni audiorendszert is használhatja. És amikor el kell hagynia a házat, egyszerűen húzza ki a konzolt, és vigye magával. A játék folytatódik a Nintendo Switch segítségével.

 

 

 

... JÁTSZANI ÚTKÖZBEN

 

 

A Nintendo Switch minden utazást megkönnyít Önnek. Ezen a konzolon tud játszani a vonaton, az autóban és a komp fedélzetén. Ez lesz Önnel a szállodában, a pikniken és ünnepnapokon. Elviheti egy barátjához néhány házzal arrébb, és a nagymamához Magyarország túlsó végébe is. Ha egy forgalmi dugóban áll, vagy a villamoson zötykölődik sem kell abbahagynia a játékot. A készülék 6,2 hüvelykes képernyő HD-mátrixral rendelkezik. Egy töltéssel akár 6 órát is lejátszhat, és bővítheti a 32 GB-os flash memóriát egy memóriakártya-olvasóval.

 

 

 

PÁRBAJ VAGY ÖSSZEFOGÁS

 

 

Ossza meg a mulatságot. A Nintendo Switch segítségével kihívhat barátait a Joy-Con vezérlőkkel szemben. A játék életszerű, azaz integrálja és intenzívebbé teszi az érzelmeket. Felébreszti a harcot és ... nagy örömet nyújt.

 Próbálja ki a többjátékos módot, ahol a 4vs4 párbaj is lehetséges. Itt az ideje, hogy egyesítsük az erőket és elérjük a virtuális trófeákat. 

 

 

 

SZÜLŐI FELÜGYELET

 

 

Tartsa szemmel, hogy mit csinálnak a gyerekek online. A szülői felügyeleti rendszer nemcsak a Nintendo eShop vásárlásainak kezelését teszi lehetővé, hanem annak ellenőrzését is, hogy a cím megfelel-e a gyermek korának.

Azt is eldönti, hogy a fiatal játékosok megoszthassák-e a Social Media eredményeit, és mikor kell befejezniük a játékot.

 

 

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

A készülék bontott és újra csomagolt. Nem saját, hanem kartondoboban található a készülék!  (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került).

2 év garancia érvényes az eszközre!

 

kategória: használt/elfogadható - sérülés mértéke: jelentősen karcos

(usedacceptable)

 

OUTLET

 

 
Eszközmodell Nintendo Switch
Belső memória
32 GB
képernyő 6.2 ", Touch, 16.7 millió szín
Képernyő felbontása 1280 x 720 px.
adatközlés Wi-Fi 
infravörös 
NFC
Input / Output
HDMI - 1 darab 
hang - 1 elem
USB 3.0 - 1 elem
USB 2.0 - 2 db
szín Piros-kék, szürke
További információk
Memóriakártya támogatás
Beépített sztereó hangszórók
Csatolt kiegészítők
Bal és jobb Joy-Con vezérlő
Joy-Con tartó
Joy-Con karszalagok
HDMI-kábelt
Dokkoló állomás