Nintendo Switch Diablo III Limited Edition Játékkonzol

  • Nintendo Switch Diablo III Limited Edition Játékkonzol
  • Nintendo Switch Diablo III Limited Edition Játékkonzol

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 21.11.2018

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


125,000 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Nintendo Switch - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

Image result for Nintendo Switch Diablo III Limited Edition

NINTENDO SWITCH 


  • 6.2 "érintőképernyő
  • Belső memória: 32 GB
  • Csatlakoztathatóság: NFC, infravörös, WiFi
  • Fejhallgató csatlakozó
  • Beépített sztereó hangszórók
  • Tartalmazza: Joy-Con konzol, HDMI kábel, dokkoló, karszalag, jobb és bal Joy-Con vezérlő, töltőz

 

 

NINTENDO SWITCH

 

 

A Nintendo ismét az élhullámon van. Mostantól nem kell lemondania a játékról, csak azért, mert elhagyja a házat. Ezt az áttörést a Nintendo Switch lehetővé teszi. Folytassa a játékot útközben, a várószobában, a buszmegállóban, a kertben, a tevékenységek közötti szünetekben, ebéd közben és máshol.

Játsszon szóló, duett vagy akár 4n4 módban. Harcoljon a konzol képernyőjén, vagy továbbítsa a játékot a tévére. Kapcsolja be és játsszon. Szabadon.

 

 

 

INNOVATÍV VEZÉRLŐK

 

 

A Nintendo Switch meglepő módon kínálja a játékot. Mindkét Joy Cones használható önállóan, a jobb és a bal kezében. A tartóba való beszerelés után egy ergonomikus szabályozót hoznak létre.

Telepítheti őket a konzolon, és mobilmódban is használhatja őket. Miért kéne egyedül játszania, amikor duettet is tudna? Fogja meg az egyik Joy-Con-t, és adja bartjának. A realizmust fokozzák a fejlett HD rezgések.

 

 

 

JÁTSSZ OTTHON ...

 

 

Jó nap lesz. A Nintendo Switch-el töltött nap. Először csatlakoztassa a konzolt az állomáson és indítsa el a játékot a TV-n. Most nyugodtan üljön le. Elindítjuk a kalandot.

A nagy képernyős játék lehetővé teszi, hogy jobban megtapasztalja a történetet, és élvezze a mesés színes grafikát. Az otthoni audiorendszert is használhatja. És amikor el kell hagynia a házat, egyszerűen húzza ki a konzolt, és vigye magával. A játék folytatódik a Nintendo Switch segítségével.

 

 

 

... JÁTSZANI ÚTKÖZBEN

 

 

A Nintendo Switch minden utazást megkönnyít Önnek. Ezen a konzolon tud játszani a vonaton, az autóban és a komp fedélzetén. Ez lesz Önnel a szállodában, a pikniken és ünnepnapokon. Elviheti egy barátjához néhány házzal arrébb, és a nagymamához Magyarország túlsó végébe is. Ha egy forgalmi dugóban áll, vagy a villamoson zötykölődik sem kell abbahagynia a játékot. A készülék 6,2 hüvelykes képernyő HD-mátrixral rendelkezik. Egy töltéssel akár 6 órát is lejátszhat, és bővítheti a 32 GB-os flash memóriát egy memóriakártya-olvasóval.

 

 

 

PÁRBAJ VAGY ÖSSZEFOGÁS

 

 

Ossza meg a mulatságot. A Nintendo Switch segítségével kihívhat barátait a Joy-Con vezérlőkkel szemben. A játék életszerű, azaz integrálja és intenzívebbé teszi az érzelmeket. Felébreszti a harcot és ... nagy örömet nyújt.

 Próbálja ki a többjátékos módot, ahol a 4vs4 párbaj is lehetséges. Itt az ideje, hogy egyesítsük az erőket és elérjük a virtuális trófeákat. 

 

 

 

SZÜLŐI FELÜGYELET

 

 

Tartsa szemmel, hogy mit csinálnak a gyerekek online. A szülői felügyeleti rendszer nemcsak a Nintendo eShop vásárlásainak kezelését teszi lehetővé, hanem annak ellenőrzését is, hogy a cím megfelel-e a gyermek korának.

Azt is eldönti, hogy a fiatal játékosok megoszthassák-e a Social Media eredményeit, és mikor kell befejezniük a játékot.

 

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

 
Eszközmodell Nintendo Switch Diablo III Limited Edition
Belső memória
32 GB
képernyő 6.2 ", Touch, 16.7 millió szín
Képernyő felbontása 1280 x 720 px.
adatközlés Wi-Fi 
infravörös 
NFC
Input / Output
HDMI - 1 darab 
hang - 1 elem
USB 3.0 - 1 elem
USB 2.0 - 2 db
szín Piros-kék, szürke
További információk
Memóriakártya támogatás
Beépített sztereó hangszórók
Csatolt kiegészítők
Bal és jobb Joy-Con vezérlő
Joy-Con tartó
Joy-Con karszalagok
HDMI-kábelt
Dokkoló állomás