Apple Magic Trackpad 2 space gray (MJ2R2__/A) EU

  • Apple Magic Trackpad 2 space gray (MJ2R2__/A) EU
  • Apple Magic Trackpad 2 space gray (MJ2R2__/A) EU

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendeld meg most

és 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk Neked!

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


49,060 HUF (Bruttó)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Apple Magic Trackpad 2  - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

APPLE magic TRACKPAD 2


  • típusa: Érintőképernyő, multimédia
  • Interfész: Bluetooth, flash
  • Profil: univerzális
  • Sensor Force Touch

 

 

APPLE MAGIC TRACKPAD 2

 

 

A Magic Trackpad 2 beépített újratölthető elemmel rendelkezik. Üvegfelülete az egész felületet befedi. A készülék Force Touch technológiát kínál az asztali számítógépek felhasználói számára. A trackpad felülete alatt négy érzékelő reagál a kattintásokra és a nyomáskülönbségekre. Az eszköz tervezésének minden szempontja jól átgondolt. Ujjai nem fognak elfáradni, és Ön a munkára fog tudni összpontosítani.

 

 

NAGYON KÉNYELMES 

 

 

A tartalom görgetése és a gesztusok közötti navigálás az Apple Magic Trackpad 2 segítségével nagyon kényelmesek lesznek. Keze nem fárad el, és munka közben természetes helyzetbe kerül. Minden mozdulatát azonnal beelolvassa. A trackpad automatikusan összepárosodik a Mac-cel. A telepítésre nem kell időt pazarolnia. A kapcsolat állandóan stabil lesz. A készülékkel való munka kényelmes és hatékony. Egy töltés elegendő energiát ad neki egy hónapon át történő működéshez. Nem kell aggódnia, hogy nem megfelelő merül le. Ha szükséges, a feladat megszakítása nélkül töltheti fel. Csak csatlakoztassa a töltőkábelt hozzá.

 

 

 FORCE TOUCH TECHNOLÓGIA

 

 

Az Apple Magic Trackpad 2 még a finom nyomásváltozásokat is érzékeli. Az érzékelők a munkaterület teljes felületén vannak elhelyezve. Ujjaival számos funkciót használhat, és különféle parancsokat adhat ki. A készülék rendkívül érzékeny a Force Touch technológia használata miatt, amely lehetővé teszi a beállítások teljes testreszabását.

 

 

TÖKÉLETES OTTHONI ÉS MUNKAHELYI MUNKÁKHOZ

 

 

Az Apple Magic Trackpad 2 olyan eszköz, amely otthoni és professzionális munkákra egyaránt alkalmas. A kezelőpad nagyszerűen alkalmas grafikus programok rajzolására (növeli a mozgások pontosságát), hosszú tartalom görgetésére vagy fényképek feldolgozására. A készülék innovatív kialakítású és kábeleket sem igényel.

 

 

 

 

 

 

 

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

típus
trackpad
adatközlés
drót nélküli
érzékelő Force Touch
kapcsolat Bluetooth
tartomány 10 m-ig
teljesítmény Beépített akkumulátor
profil egyetemes
szín
szürke
hossz
114 mm
szélesség 160 mm
magasság 4,9 - 10,9 mm
súly
231 g
További információk
Tapintható felület
Gesztus támogatás