Apple Watch Series 3 38mm sport space grey case with black band

 • Apple Watch Series 3 38mm sport space grey case with black band
 • Apple Watch Series 3 38mm sport space grey case with black band

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 28.08.2019

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


102,270 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Apple Watch Series 3 38mm sport  - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

Apple Watch Series 3

Kompromisszumok nélküli, dizájnos, feltöltve különféle funkciókkal – ez az okos óra az Apple-tól, amely több mint divat kiegészítő, ez az óra az új társad, oktatód vagy üzenetrögzítőd. Ezzel az órával folyamatosan kapcsolatban leszel, és már nem fogsz lemaradni számodra semmi fontosról, megerősíted a motivációdat, egészségedet, és egyszerűen több dolgot tudsz egyszerre elvégezni. Apple Watch Series 3 egyszerűen egyedi – akárcsak Te!

Élvezd ezt az egyedülálló modellt olyan kiváló funkciókkal, mint például a vízállóság 50 méter mélységig. Intelligens coaching, továbbfejlesztett applikáció a szívritmus mérésére, kedvenc lejátszási listák és beépített magasságmérő. Az Apple Watch Series 3 órával sikerül teljesítened mindent, ami csak eszedbe jut!

Kapcsolódó kép

Egyedi sportóra

 • Beépített GPS tökéletesített magasságmérővel pontosan feljegyzi az edzésedet! Legyen áttekintésed a távolságról, a sebességről és az útvonalról. Mérjél meg minden egyes lefutott hegyet. Az összes részletes információkat megtalálod az iPhone-odban hazatérésed után.
 • Gyakorolj a kedvenc zenéid ritmusára! Kedvenc Playlistjeid az Apple Music-ról automatikusan szinkronizálódnak az órádban.
 • Légy motivált! Mérd a beltéri és kültéri tevékenységeidet, mint például a kocogást, a kerékpározást, az úszást és az új intenzív intervallumos edzésedet.
 • Illeszd könnyedén az órádat a fitneszközpontban lévő kompatibilis edzőgépekkel, az impulzussebesség mérésével, a gyorsaságméréssel vagy az égetett kalóriák még pontosabbak lesznek.
 • ** Ne vedd le még a vízi sportoknál sem!** Az Apple Watch Series 3 vízálló. Alkalmas úszásra és edzés mérésére a medencében és nyitott vízben egyaránt.

Intelligens tevékenységkövetés

Az Apple Watch Series 3 a nap folyamán minden féle irányba figyeli a mozgásadat. Akár kerékpáron mész munkába, sétálni mész, vagy tornázol az edzőteremben. A mozgás módját három kör mutatja, amelyek mozgásra késztetnek. Tájékoztat arról, hogy nem e ülsz túl hosszú ideig, figyeli a lépéseidet, és az elégetett kalóriákat. Enged meg, hogy az új személyes edződ ösztönözzön, aki egyenesen a csuklódon rejtőzik. Igyekezz becsukni a köröket mozgással!

Minden alkalommal, amikor becsukódnak a körök, vagy elérsz egy célt, az óra teljes képernyős effektussal mutatja ki az örömét.

Képtalálat a következőre: „Apple Watch Series 3 42mm sport band colors”
Kapcsolódó kép

Tartsd meg a jó egészségedet

 • Az Apple Watch 3 óra egész nap figyel téged, így jobb az áttekintése az egészségedről. Értesít a pulzusszámodról, és segít jobban kezelni a napi stresszt.
 • Vigyáz rád! Ha a pulzusszámod egy bizonyos határ fölé emelkedik, akkor is, ha nem mozogsz 10 percnél tovább, a pulzusszám alkalmazás figyelmeztet erre a tényre.
 • SOS funkció! Ha valami történik, az SOS gyorsan figyelmezteti a sürgősségi kapcsolatokat, és elküldi nekik a helyzetét. Az óra mutatja az egészségügyi azonosítódat.
 • Vegyél mély levegőt! Az animáció és a szelíd rezgések átsegítenek a lélegzésen és segítenek megnyugtatni szívverésedet.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

Beépített memória 8 GB
adatközlés
WiFi
Bluetooth
Telepített operációs rendszer
watchOS
Műholdas navigációs rendszer
GPS
GLONASS
Beépített érzékelők
gyorsulásmérő
légnyomásmérő
Pulzusérzékelő
giroszkóp
Felépítés és kivitelezés
Alumínium tok
nyomásra reagál
Ion-X üveg
Cserélhető hevederek
vízálló
funkciók
Rezgésjelzés
Hírek és időjárás
Térképek és navigáció
Hangjegyzetek
Égetett kalória számláló
Sebességmérés
Távolságmérés
Önálló MP3 lejátszó
szélesség 33,3 mm
magasság 38,6 mm
vastagság 11,4 mm
Csuklóméret 130 - 200 mm
súly
27 g
szín
szürke-fekete
További információk
Vezeték nélküli töltés
Digitális korona
Beépített hangszóró
Beépített mikrofon
Csatolt kiegészítők
USB kábel
Indukciós töltő
Csuklópánt
Kompatibilitás a rendszerekkel
Okostelefonok iOS rendszerrel