Huawei Watch 2 Sport Band LTE Black EU

  • Huawei Watch 2 Sport Band LTE Black EU
  • Huawei Watch 2 Sport Band LTE Black EU

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 28.08.2019

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


74,040 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Huawei Watch 2 Sport Band LTE  - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

**Magyar nyelv nem szinkronizálható a készüléken!

 

 

 

HUAWEI WATCH 2 SPORT


  • Képernyő: 1.2 "
  • Fényérzékelő, giroszkóp, gyorsulásmérő, barométer, pulzusmérő
  • GPS navigáció
  • Kerámia borítás
  • Operációs rendszer: Android Wear
  • Akkumulátor: 420 mAh lítium-ion

 

 

HUAWEI WATCH 2 SPORT

 

 

 A Huawei Watch 2 Sport professzionális edzője motiválni fogja Önt. Az érzékelők pontos impulzusmérést biztosítanak az edzés során.

A Watch 2 Sport kerámia borítását egy 23 lépéses fröccsöntési eljárással készítették. Ezt a fajta kerámiaanyagot luxus órák előállításához használják. 6-szor keményebb, mint a rozsdamentes acél és ellenáll a kopásnak is, ez kiváló alap a tartóssághoz a Huawei Watch 2 Sport számára.

 

 

 

ELLENÁLL A PORNAK ÉS A VÍZNEK

 

 

Még a rossz időjárási viszonyok sem akadályozzák meg az edzést. A Huawei Watch 2 Sport-nak nem akadály a víz és a por sem, ugyanis IP68 szabvánnyal rendelkezik. A megerősített szerkezetet olyan emberek számára tervezték, akik aktívan töltik az idejüket. Biztos lehet benne, hogy ez az okosóra lépést tart Önnel.

 

 

 

ANDROID WEAR 2.0

 

 

Az Android Wear 2.0 lehetővé teszi a kedvenc alkalmazások kiválasztását. Egyes alkalmazások az okostelefontól függetlenül működhetnek. A Huawei Watch 2 Sport akkor is keresni fogja a webes információkat, ha az Ön keze elfoglalt. Csak tartsa lenyomva a bekapcsológombot, vagy mondja el: "Ok Google".

Ezenkívül a Huawei Watch 2 Sport órája számos személyre szabásott lehetőséget kínál. Beállíthatja a hátteret, hogy az megfeleljen hangulatának és az igényeinek. Számos tervezési lehetőség közül választhat.

 

 

 

MINDIG TARTSA A KAPCSOLATOT

 

 

A Huawei Watch 2 Sport SIM vagy eSIM kártyával működik. Ennek köszönhetően csatlakozhat az egész világhoz, és otthon hagyhatja okostelefonját. Bárhol is tartózkodik, a Watch 2 Sport órán keresztül hívásokat és üzeneteket fog kapni. A beépített antenna támogatja a GPS-t, az NFC-t, a Wi-Fi-t és a Bluetooth-ot. A kettős szerkezetnek köszönhetően csökkenti a jel interferenciáját és optimalizálja a vételét.

 

 

 

AZ IDEÁLIS EDZŐ TÁRS

 

 

Miközben hallgatja zenéjét, az Ön személyi edzője ellenőrzi a gyakorlat hatékonyságát, és a GPS helyszín megmutatja a megtett útvonalat. Mindezt az okostelefon támogatása nélkül. A Huawei Watch 2 Sport az edzés során motiválja Önt. Megmondja, hogy hány kört, időt vagy távolságot futott és még az optimális sebességet is megjelöli. Kerékpárútra során a készülék rendszeresen nyomon követi a mozgását. A térképek és az útvonalak nagyon könnyen láthatók a nagy felbontású képernyőn.

 

 

 

PONTOS FITNESS ADATOK

 

 

A pontos ezdési adatoknak köszönhetően intenzíven és hatékonyan edzhetnek. A Huawei Watch 2 Sport átfogó edző tervet készít, beleértve a VO2max adatokat, teljesítménymutatókat vagy a regeneráláshoz szükséges időt is. A pulzusszámot folyamatosan figyeli, az eredményeket összegyűjti és pontosan kiszámítja.

Kezdje az edzést egy érintéssel. Az alsó gomb a fitness szerelmeseinek szól. Ezzel a gombbal indíthatja el a fitness alkalmazást.

 

 

 

VÁSÁROLJON A HUAWEI WATCH 2 SPORT-TAL

 

 

A Huawei Watch 2 Sport helyettesítheti a hitelkártyáját, ha elfelejti magával vinni a pénztárcáját. Az NFC technológia gyors és biztonságos fizetést tesz lehetővé az Android Pay segítségével. Fedezze fel az órájával elérhető érintés nélküli fizetés kényelmét.

 

 

 

AZ AKKUMULÁTOR HOSSZABB ÉLETTARTAMA

 

 

Huawei Watch 2 Sport olyan intenzíven működik, mint Ön. Az erőteljes 420mAh akkumulátor több mint két napos intenzív működést biztosít. Óra módban a készülék még hosszabb ideig működik, miközben számolja a lépéseket. A Watch 2 Sport támogatja az indukciós töltési technológiát, így nem kell semmilyen töltő kábellel bajlódnia többé.

 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

CPU Qualcomm Snapdragon 210 (4 mag, 1,1 GHz)
RAM memória
768 MB
Beépített memória
4 GB
képernyő átlója
1,2 "
Képernyő felbontása
390 x 390 pix
adatközlés
Bluetooth 
WiFi 
NFC
4G/LTE
csatlakozó
SIM-kártyaolvasó - 1 elem
Telepített operációs rendszer
Android Wear 2.0
Műholdas navigációs rendszer
GPS, GLONASS
Beépített érzékelők
Fényérzékelő 
pulzusmérő 
barométer 
gyorsulásmérő 
giroszkóp
Felépítés és kivitelezés
Vízálló IP68 
Corning Gorilla Glass üveg
kerámia ház
Funkciók   Sebességmérés 
  Hírek és időjárás 
  Pedométer 
  Térképek és navigáció 
  Offline zene 
  Távolságmérés 
  Szívritmus-monitorozás 
  Kalóriák égett számláló 
  Vibrációs riasztás 
  Képzési jelentések 
  Értesítések hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről
akkumulátor
Lítium-polimer 420 mAh
szélesség
45 mm
magasság
49 mm
vastagság
12,5 mm
csukló körmérete
140 - 210 mm
súly
40 g
további információk
Beépített mikrofon Beépített 
hangszóró
szín
fekete
Csatolt kiegészítők
Indukciós töltő 
USB-kábel