Samsung Galaxy Fit SM-R370 Black EU

  • Samsung Galaxy Fit SM-R370 Black EU
  • Samsung Galaxy Fit SM-R370 Black EU

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

kedd 19.11.2019

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


29,310 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Samsung Galaxy Fit SM-R370 - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

 

Samsung Galaxy Fit aktivitásmérő

 

 

A Galaxy Fit új generációjaKönnyű és életerős: így bírja a tempódat

Azonnal megtudhatod, amire szükséged van. Egy pillanat alatt leolvashatod róla a fitness adataidat, ráadásul a szemedet sem kell megerőltetned: ez a Full Color AMOLED kijelző érdeme. Csak megfordítod a csuklódat, és minden ott lesz, nagy felbontásban.Olyan könnyű, hogy szinte észre sem veszed majd, hogy ott van

Gyors és fürge mozgásra tervezve. Mivel a Galaxy Fit tartós és pehelykönnyű anyagokból készül, az edzések során nem fog mázsás súly rád nehezedni, amikor a legjobban akarsz teljesíteni.
A hosszabb edzéseket is bírja

Nyújtsd meg még jobban az edzésprogramodat! A napi edzésmennyiségedhez elegendő sok energiát és időt mostantól az edzéscéljaid elérésére fordíthatod. És miközben nyomon követed magad, az akkumulátor lemerülésétől sem kell tartanod.


*A tényleges akkumulátor-élettartam a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, valamint az üzenetek és töltések gyakoriságától, illetve egyéb tényezőktől függ.Strapabíróra tervezve

Hozz ki magadból még többet, amikor kitűzöd céljaid. A Galaxy Fit eszközöket minősített katonai szintű tartósság és 5 atmoszféra nyomásig terjedő vízállóság jellemez. Bátran edzhetsz a szabadban is, hiszen nem kell aggódnod a por vagy az eső miatt.


 
*A Galaxy Fit a 22810:2010 ISO szabvány alapján 50 méterig vízállónak minősül. Nem alkalmas búvárkodáshoz vagy nagy víznyomással járó mozgásformákhoz. Ha az eszköz vagy a kezed vizes, az eszköz használata előtt töröld vagy szárítsd meg. *Megfelel az Egyesült Államok katonai szabványainak (MIL-STD-810G)

Hallgat a szívedre

A szív a lényeg. A Galaxy Fit akkor is méri a pulzusodat, amikor nem ezen jár az eszed. Ha pedig pihenés közben a pulzusod a megadott érték fölé emelkedik, azonnal értesít róla.


* Kizárólag általános, edzettséget és erőnlétet mérő célokra szolgál.Több, mint edzésmérő

Ez az eszköz nem egyszerű edzésmérő. A Galaxy Fit mindenről tájékoztat, te pedig minden beérkező üzenetet megválaszolhatsz az eszközbe táplált, előre megírt üzenetekkel. Emellett a telefonod „Ne zavarjanak” funkciójával is szinkronizálja magát, így megelőzi, hogy félbeszakítsanak, sőt, a kijelzőn új roamingóra jelenik meg*, ha másik időzónába érkezel.


* A funkció támogatása a közeljövőben várható.

** Az értesítőképernyők megjelenése országonként eltérhet, mivel a készülék nem támogat egyes nyelvekhez tartozó betűtípusokat. Ezekben az országokban a Quick Reply funkció sem működik.

Kövesd minden mozdulatod könnyedén

A Galaxy Fit automatikusan akár hatféle tevékenységet is nyomon követ, így neked kizárólag az edzéssel kell törődnöd. Akár tíz tevékenységet is kiválaszthatsz és személyre szabhatsz a Samsung Health mobilalkalmazásban található több mint 90 féle edzés közül. Ha gyorsan belevágnál, az egyik kedvencedet akár regisztrálhatod is. 
*A Samsung Health alkalmazás és a Galaxy Fit együttes használatához regisztráció szükséges, valamint az órát párosítani kell egy kompatibilis okostelefonnal.

 


Intelligensebb mérés, pihentetőbb alvás

Az automatikus alvásfigyelő funkció segítségével a Galaxy Fit elemzi az alvási szokásaidat az alvás négy szakaszában, és részletes eredményeket közöl veled, amelyek segítségével te is áttekintheted, hogyan pihensz. A hasznos információkat, például a teljes alvással töltött időt a Samsung Health alkalmazásban tudod megtekinteni.

 

*A Samsung Health alkalmazás és a Galaxy Fit együttes használatához regisztráció szükséges, valamint az órát párosítani kell egy kompatibilis okostelefonnal.

 


Gondoskodik a nyugalmadról

Ha úgy érzed, túl sok a stressz, ellenőrizd a Galaxy Fit segítségével stressz-szintedet, és kövesd a részletes légzési gyakorlatokat, hogy visszanyerd a nyugalmadat.


* Nem minden országban vagy régióban érhető el. * Kizárólag általános edzettséget és erőnlétet mérő célokra szolgál.KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

Beépített memória
32 MB
Kijelző típusa AMOLED, színes
A kijelző átlója 0.95 "
Kijelző felbontása 240 x 120 px
adatközlés Bluetooth
érzékelők
gyorsulásmérő
pulzusmérő
giroszkóp
A tevékenység típusai
Multidiszciplináris mód
Információs funkciók
Rezgésjelzés
naptár
Telefon funkciók
Az üzenet előnézete
Értesítések hívásokról, SMS-ről, e-mailről
Tevékenységkövetési funkciók
A pihenőidő automatikus felismerése
lépésszámláló készülék
Az égett kalóriák számlálója
Alvás monitorozása
Stresszfigyelés
Szívfrekvencia-monitorozás
A tevékenység / edzésidő mérése
Építés és kivitelezés
Szilikon szíj
ellenállás
ütésálló
Vízzárás 5 ATM
akkumulátor Lítium-ion 120 mAh
Az akkumulátor élettartama
legfeljebb 8 nap normál használat esetén
akár 11 napig energiatakarékos üzemmódban
szíj típusa
sport, szilikon
színe
fekete ház - fekete szíj
Kompatibilitás a rendszerekkel
Az Android 4.0 vagy újabb verziójú okostelefonok
Okostelefonok iOS 9.0 vagy újabb verzióval
További információk
Vezeték nélküli szinkronizálás
Integráció mobilalkalmazással
Csatolt tartozékok
Töltő kábel
szélesség
18,3 mm
magasság 45 mm
súly 23 g