Outlet - Samsung 850 EVO 4TB - R ( újracsomagolt)

  • Outlet - Samsung 850 EVO 4TB - R ( újracsomagolt)
  • Outlet - Samsung 850 EVO 4TB - R ( újracsomagolt)

Tekintse meg egy adott modell fényképeit :

modell (típus) fotók

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 08.04.2020

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


172,710 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Samsung 850 EVO 4TB - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

A készülék bontatlan, vagy bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került), enyhén sérült, saját csomagolásban! 

2 év garancia érvényes az eszközre!

 

kategória: új : bontatlan vagy újracsomagolt áruk, enyhén sérült, saját csomaolásban! 

(new) 

 

OUTLET

SAMSUNG 850 EVO 4TB MEGHAJTÓ


  • Kapacitás: 4 TB
  • Interfész: SATA III
  • Formátum: 2,5 "
  • Olvasási sebesség: 540 MB / s
  • Írási sebesség: 520 MB / s

 

 

V-NAND 3D TECHNOLÓGIA

 

 

A Samsung V-NAND 3D egyedülálló innovatív flash architektúrája áttörést jelent a hagyományos kétdimenziós NAND architektúra sűrűségének, teljesítményének és tartósságának használatához. A V-NAND 3D technológiát úgy hozza létre, hogy 32 cellás réteget helyez el egymáson, ahelyett, hogy egymás mellett vízszintesen elrendezett kisebb cellákat használna. Ez a megoldás nagyobb sűrűséget és jobb helyhasználatot biztosít.

 

 

 

 

TURBOWRITE TECHNOLÓGIA

 

 

Szerezze meg a legmagasabb olvasási / írási teljesítményt, hogy felgyorsítsa a napi munkát a Samsung TurboWrite technológiájával. A felhasználó nem csak több mint 10% -kal jobb hasznossági értéket nyer a 840 EVO * modellhez képest, hanem a 120/250 GB-os modelleknél akár 1,9-szer nagyobb véletlenszerű írási sebességget is. A 850EVO modell a legmagasabb teljesítményt nyújtja az osztály teljesítményében a szekvenciális leolvasási sebesség (540 MB / s) és a felvétel (520 MB / s) tartományában. A felhasználó az alkalmazásoktól függetlenül minden kvantum pontban növeli a véletlenszerű folyamatok hatékonyságát.

 

 

 

 

MÉG NAGYOBB SEBESSÉGGEL

 

 

A Samsung bájos szoftvere hozzáférést biztosít a Gyors módhoz, amely kétszer gyorsabb adatfeldolgozást biztosít a rendszer szintjén a fel nem használt PC memória (DRAM) gyorsítótárként való használatával. A legfrissebb verzióban a Magician szoftver a maximális sebességű memóriahasználatot növeli 1 GB-mal a 840 EVO modellben 4 GB-ig a 850 EVO modell 16 GB-os DRAM-rendszerével. A felhasználó kétszeres teljesítménynövekedést is számolhat az olvasási / írási sor mélységétől függetlenül.

 

 

 

 

GARANTÁLT TARTÓSSÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

 

 

850 EVO modell egy garantált szintű tartósság és megbízhatóság megduplázásával büszkélkedhet (aránya TBW *, mint az előző modellnél azaz a. 840 EVO keretében ).  A leghosszabb garanciával a piacon, mert 5 évet garantál. A minimális teljesítménycsökkenés azt jelenti, hogy a 850 EVO modell biztosítja, hogy a teljesítményparaméterek 30% -kal magasabbak a 840 EVO modellhez képest, így az egyik legmegbízhatóbb tárolóeszköz.

 

 

 

 

ALACSONYABB ENERGIAFOGYASZTÁS

 

 

A 850 EVO modell jelentősen hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít a notebookon, V-NAND 3D technológiával optimalizált vezérlővel, jelenleg 2 mW alvó áramfogyasztással. A 850 EVO modell 25% -kal jobban energiatakarékos, mint elődje, a 840 EVO, mivel a V-NAND 3D technológia csak a kétdimenziós NAND architektúra teljesítményéhez szükséges energia felét fogyasztja.

 

 

 

 

BIZTONSÁG

 

 

A 850 EVO modell adatvédelmet kínál a legfrissebb hardveres lemezek titkosítási mechanizmusán keresztül. A 256 bites AES adat titkosítási technológia lehetővé teszi az adatbiztonságot anélkül, hogy veszélyeztetné a teljesítményt a TCG Opal 2.0 szabványnak megfelelően. Ez is kompatibilis a Microsoft eDrive IEEE1667 szabványával, amely nagyobb adatbiztonságot biztosít.

 

 

 

 

TELJES VÉDELEM A TÚLMELEGEDÉS ELLEN

 

 

A dinamikus termikus védelmi technológia a 850 EVO modellben lehetővé teszi a folyamatos vezérlési és karbantartási munkákat az adatok integritásának szem előtt tartásával. Amikor a hőmérséklet meghaladja az optimális szintet, a technológia automatikusan csökkenti, védi az adatokat és biztosítja a számítógép teljes működését a túlmelegedés ellen.

 

 

 

 

ÉRJEN EL TÖBBET A 850 EVO MODELL KIVÁLASZTÁSÁVAL

 

 

A One-Stop Install Navigator szoftvere három egyszerű lépésben irányítja az összes adatot és alkalmazást a jelenlegi adattárolóról a 850 EVO modellre. A bűvész Samsung szoftverének segítségével optimalizálhatja a rendszert, és kezelheti az SSD-t.

 

 

 

 

INTEGRÁLT MEGOLDÁS

 

 

A Samsung az SSD médiaipar egyetlen gyártója, amely önállóan fejleszti és gyártja az összes összetevőt, ami jobb integrációjukat eredményezi. Ez fokozott hatékonyságot, alacsonyabb energiafogyasztást eredményez az LPDDR2 DRAM chipek kapacitásán alapuló gyorsítótárban, 1 GB kapacitásig, valamint növeli az MEX / MGX vezérlő energiahatékonyságát.

 

 

 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

A készülék bontatlan, vagy bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került), enyhén sérült, saját csomagolásban! 

2 év garancia érvényes az eszközre!

 

kategória: új : bontatlan vagy újracsomagolt áruk, enyhén sérült, saját csomaolásban! 

(new) 

 

OUTLET

 

A lemez típusa SSD belső
kapacitás
4 TB
formátum
2.5 "
felület
SATA III (6.0 Gb / s) - 1 elem
Gyorsítótár gyorsítótár 512 MB
gyártó Samsung MGX
Olvasási sebesség (maximum)
540 MB / s
Írási sebesség (maximum) 520 MB / s
Véletlen olvasás 98 000 IOPS
Véletlenszerű felvétel 90 000 IOPS
MTBF megbízhatóság
1.500.000 óra
magasság
6,8 mm
szélesség 69,85 mm
mélység
100 mm