Paas szerződés felmondása

Paas szerződés felmondása


A PaaS szerződés felmondása 14 nap után

A termék mint szolgáltatás nagy előnye, hogy bármikor visszaküldheti a terméket, és mindig visszakapja a pénz egy részét. Nincs több pénzkidobás, és nincs több el nem használt termék, amelyet a fiókba felejtene vagy szemétbe dobna. A felmondási folyamat megkezdéséhez töltse ki itt az online űrlapot.


Gyors összefoglalás

  • Bármikor felmondhatja a szerződést a kézbesítés 14 napja után is.
  • Meg fogjuk állapítani a visszaküldött termék aktuális értékét (összehasonlítva az eBay ugyanazon termékre vonatkozó ajánlataival), és ha szükséges, hozzáadjuk a viszonteladás és a felújítás költségeit.
  • Ezt az összeget levonjuk a termék megrendeléskori normál kiskereskedelmi árából.
  • És ezzel megkapjuk a valós felhasznál értékét (csak azért fizet, amit használt, nem a teljes termékért).
  • ezen díjat számítjuk fel Önnek (a PaaS végső ára), és visszakapja az első befizetést (levonva néhány apró feldolgozási költséget)
  • Szembe állíthatjuk a végső díjat az első befizetéssel. Javasoljuk, hogy a visszaküldött pénzt használja fel a következő megrendeléshez. Ebben az esetben az összes feldolgozási díjat töröljük.
  • Minél jobb a visszaküldött termék állapota, annál több pénzt kap vissza.


Csak használja a terméket

Előnye, hogy mindent megteszünk Ön helyett. Ha vásárol egy terméket, amit utána el akarna adni, akkor erre időt kell szánnia, tovűbbá felelősséggel tartozik az új tulajdonos felé. Vagy elviheti a sok felvásárló cég egyikébe, de a kapott pénz sokkal kevesebb lesz. A termék mint szolgáltatás a helyes válasz ezekre a kérdésekre.


Hogyan tudom felmondani a Paas szerződést?

Online itt kezdeményezheti a folyamatot.

A termékek visszaküldésének címét és a szállítás módját a felmondási kérelem jóváhagyását követően e-mailben küldjük el Önnek.
A lehető leghamarabb, de legkésőbb a felmondás lezárásának dátumától számított 14 napon belül elküldjük az Ön szerződéséből származó jóváírást bankszámlájára, vagy jóváírjuk a következő megrendelés jóváírásaként közvetlenül a felmondás lezárása után.

A terméket hozzáadtuk az összehasonlítóhoz. 0 termék van az összehasonlítóban. Összehasonlító megnyitása