PaaS szolgáltatások

PaaS szolgáltatások


Csak azért fizet, amit használ.

Mindannyian azért vásárolunk termékeket, hogy használhassuk őket. Még a művészetet is azért vásárolják, hogy élvezhessék. Miért kellene fizetnie azért, hogy örökre saját tulajdonú tárgyai legyenek, ha csak addig szeretné használni, amíg szüksége van rá.
Például miért lenne érdemes drága okostelefont vásárolnia, hogy örökké az Öné legyen, pedig csak arra vágyna, hogy az új modell megjelenéséig birtokolja. Nálunk csak a használatért fizet. A használat a legjobb megoldás a Termék mint szolgáltatás mérésére.


Felhasználási feltételek

Megrendeléskor csak letétet kell fizetnie, amely fedezi az esetleges károkat vagy veszteségeket. Amikor visszaküldi a terméket (felmondja a PaaS szerződést), megállapítjuk a termék tényleges értékét az eBay-en keresztül és megkeressük ugyanannak a terméknek az árát hasonló állapotban.

Ezt levonjuk a megrendelésk érvényes kiskereskedelmi árból . A különbség a fizetendő felhasználás. DE várjon, ne felejtse el a kezdeti befizetést, amelyet visszakap. Ha pedig a visszaküldött kauciót felhasználja a következő megrendeléshez, akkor a visszaküldéshez és a pénzátutaláshoz tartozó összes szolgáltatási díját elengedjük.


Genius - kiterjesztett garancia

A Genius ügyfeleknek nemcsak kiterjesztett garancia jár, hanem az ingyenes szállítás révén is nagy előnyre tehetnek szert.
A kiterjesztett garancia nemcsak a garanciális idő meghosszabbítását jelenti, hanem szupergyorssá is teszi a folyamatot. Nem kell várnia a lassú javításra. Miután a terméket eljuttatta hozzánk és az érvényes reklamációt megerősítettük, azonnal küldünk Önnek egy cserékészüléket.

  • A megrendelés során bejelölheti a Genius ajánlatot extra szolgáltatásként.
  • Az ilyen megrendelésekért hitel- vagy betéti kártyával kell fizetni.
  • A havi 1% -os (az első befizetés) Genius díjat minden hónapban levonjuk a kártyájáról.
  • A garancia mindaddig érvényes, amíg befizeti a díjat

A Genius ajánlat bármikor hozzáadható a megrendeléshez, DE az 1% -os díjat visszamenőlegesen meg kell fizetni. És további 30% kései aktiválási díjat is.
Például ha új okostelefont (PaaS) rendelt 200K HUF értékben, és 6 hónap után hozzá szeretné adni a Genius-t. Ez azt jelentené, hogy 6 havi 2000 HUF díj az 12000 HUF, plusz 3600 HUF késedelmi díj. Összesen 15600 HUF, és a javításra való várakozás helyett cserét küldünk Önnek.


Nem érvényes a reklamáció?

Véletlenül megrongálta a telefont, és garancia alapján nem javítható? A Genius garanciavállalásnak megint megvannak a válaszai. Csak fizesse meg a becsült javítási árat, és azonnal kicseréljük a készüléket.

A terméket hozzáadtuk az összehasonlítóhoz. 0 termék van az összehasonlítóban. Összehasonlító megnyitása