IRobot Roomba 680 porszívó

 • IRobot Roomba 680 porszívó
 • IRobot Roomba 680 porszívó

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

csütörtök 25.10.2018

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


113,200 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


IRobot Roomba 680 porszívó - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

 

Okos

 • Intelligens navigáció az otthonában: Az iAdapt® Navigation intelligens szenzorok teljes sorát használja, amelyek irányítják a robotot a bútorok alatt és körül, hogy alaposan megtisztítsák a padlót.
 • A Dirt Detect ™ szenzorok érzékelik a Roomba® robot szívási erejét, hogy keményebben dolgozhassanak koncentrált szennyeződésekkel szemben, mint  például otthona nagy forgalmú zónái.
 • Nem esik le a lépcsőn: A  Cliff érzékelője lehetővé teszi a Roomba® számára, hogy megakadályozza a robot leesését a lépcsőn.
 

Egyszerű

 • Csak nyomja meg a CLEAN gombot:  Kényelmesen ütemezze heti 7-szer, vagy csak nyomja meg a CLEAN gombot a roboton, és a Roomba elindul a programozáshoz.
 • Tisztítja a szőnyegeket és a parkettát, valamint a több kemény burkolatot:        Az automatikus beállító igazítja a tisztítófej magasságát, hogy a többfelületű kefék szoros kapcsolatban legyenek a különböző padlófelületekkel, és közvetlenül érintkezzenek mindkét kemény padlóval és szőnyeggel.
 • Mindig készen áll a tisztításra: A robot automatikusan visszatér a Home Base® töltőállomáshoz, hogy feltöltsön a tisztítási ciklus végén vagy amikor az akkumulátor lemerült.
 • A bútorok tisztításához tervezték: Mindössze 3,6 hüvelyk magas, így a Roomba® robot alkalmas ágyak, kanapék és egyéb nehezen megközelíthető területek tisztítására.
 

Tiszta

 • Fellazítja és felszívja a szennyeződéseket: A szabadalmaztatott 3-Stage Tisztító rendszer Dual Multi-Surface kefék, egy speciálisan kialakított Edge seprűkefe, és a vákuum felszív mindent a kis porszemektől a nagy törmelékekig a szőnyegeken és kemény padlón egyaránt.
 • Kettős, többfelületű kefék: A többfelületű kefék együtt dolgoznak, hogy felszívják az összes port és a nagy szennyeződéseket, illetve hogy alaposan megtisztítsák a padlót. Az első kefe fellazítja, felemeli a padlókról a szőnyegen lévő port, míg  a piszokról és a nem kívánt hajszálakról, illetve állatszőrtől, a második ecset gondoskosik.
 • A sarkok és a falak mentén működik: Az Edge-Sweeping Brush-et kifejezetten 27 fokos szögben tervezték, hogy el tudja talkarítani a szennyeződéseket a szélektől és a sarkoktól.
 • Szűrő: megszűri a finom port és törmeléket.


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

Műszaki adatok:

Csomag mérete: 18,7 x 16,5 x 5,5 mm-ben

Csomag súlya: 12,3 lbs

Robot Méretek: 13,0 hüvelyk átmérőjű, 3,7 hüvelyk magasságban

Robot súlya: 7,8 lbs

Akkumulátor típusa: Lithium Ion