Rendelés törlése

Rendelés törlése


A megrendelés lemondása 14 napon belül

Az árut indoklás nélkül visszaküldheti nekünk az átvétel napjától számított hivatalos 14 napos határidőn belül. A lemondási folyamat megkezdéséhez töltse ki itt az online űrlapot..


Javasoljuk, hogy a termékeket tökéletes állapotban csomagolja vissza.

A csomagolás nem kapcsolódik a megrendeléshez. A Turbado azonban jogosult a termékek visszaküldésével kapcsolatos költségek felszámítására. Ezeket a költségeket minden esetben külön-külön értékeljük, mivel az ügyfél viselné ezeket, levonjuk a visszatérítendő összegből.


Gyors összefoglaló

  • a megrendelést a kézbesítéstől számított 14 napon belül lemondhatja
  • ha a határidő hétvégén vagy ünnepnapon van, a határidő a következő legközelebbi munkanap
  • a 14 napos határidő a megrendelés törléséről történő értesítésre vonatkozik
  • a termék kicsomagolásával és használásával az ügyfél nem veszíti el a jogot a megrendelés törlésére
  • a terméket nem kell eredeti csomagolásban vagy " új állapotban visszaküldeni. A szolgáltató azonban felszámolhatja a termék eredeti állapotba juttatásával kapcsolatos összes költséget
  • a befizetést a megrendelés lemondásától számított 14 napon belül visszatérítik, de legkorábban miután a terméket visszaküldték a szolgáltatónak


Kipróbálhatja a terméket

A törvény 14 napos időszakot határoz meg a "gondolkodásra", ez lehetőséget ad a termék megtekintésére és kipróbálására.

Ezt a tesztet azonban csak a termék szükséges tulajdonságainak és funkcióinak megismerésére szabad felhasználni, lényegében ugyanolyan mértékben, mint amikor kőboltban vásárol. Ellenkező esetben a termék használata csökkentenl az értékét. A visszatérített összeg ezután csökkenthető ezzel az arányos résszel.


A 14 napos határidő betartása

A határidő betartása érdekében döntő a visszavonás elküldésének időpontja. Az elállási időszak tehát akkor tekinthető fenntartottnak, ha a fogyasztó 14 napon belül elállási értesítést küld a szolgáltatónak.


Hogyan kell csinálni?

Értesíthet minket telefonon vagy e-mailben, azonban javasoljuk, hogy a folyamat felgyorsítása érdekében kérje a törlést az itt található online űrlapon keresztül.

Innen letöltheti a lemondási űrlapot PDF formátumban is, de ez a módszer megköveteli, hogy az összes adatot manuálisan vigyük be a rendszerünkbe, és ez jelentősen lelassítja a folyamatot. Ide kattintva letöltheti az űrlapot PDF formátumban.

Miután elfogadtuk a lemondási kérelmet, e-mailt küldünk Önnek a termékek visszaküldési címével és a szállítás módjával.
Megrendelésének visszatérítését a lehető leghamarabb elküldjük bankszámlájára, legkésőbb az elállás dátumától számított 14 napon belül, de nem azt megelőzően, hogy ügyintézési részlegünk megkapta volna a visszaküldendő termékeket.

 

A terméket hozzáadtuk az összehasonlítóhoz. 0 termék van az összehasonlítóban. Összehasonlító megnyitása