Samsung Galaxy Tab S4 10.5 (SM-T830) Wi-Fi Black EU

  • Samsung Galaxy Tab S4 10.5 (SM-T830) Wi-Fi Black EU
  • Samsung Galaxy Tab S4 10.5 (SM-T830) Wi-Fi Black EU
  • Samsung Galaxy Tab S4 10.5 (SM-T830) Wi-Fi Black EU

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 25.09.2019

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


153,630 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Samsung Galaxy Tab S4 T830 10.5 Wi-Fi - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

Párhuzamos feladatvégzés korlátok nélkül

Az otthon és útközben töltött napok mozgalmasságához igazodó, újragondolt Galaxy Tab S4 tökéletes társ a szórakozáshoz és több feladat párhuzamos elvégzéséhez.
   
   

Samsung DeX

Magától értetődően hatékony

A Samsung DeX mód most első ízben, a Galaxy Tab S4 modellel érhető el Samsung táblagépekhez. Használd ki a számítógépek tudásával és a táblagépek mobilitásával járó előnyöket! Párhuzamosan is végezhetsz több feladatot HDMI-adapter alkalmazásával, DeX dokkoló vagy DeX Pad nélkül, ha pedig billentyűzettel, egérrel vagy monitorral bővíted a rendszert, még eredményesebb lehetsz.
   


*A HDMI-adaptert, a billentyűzetet és a monitort külön kell megvásárolni. **A Microsoft Office használata licencköteles. ***A Samsung DeX dokkoló támogatja a többféle felbontású (HD+/FHD) videókimeneteket. Samsung DeX dokkolót használó külső kijelző csatlakoztatásához HDMI-adapter szükséges. ****Lehetséges, hogy néhány, táblagépen futó alkalmazás a Samsung DeX dokkolón másként működik. *****A Galaxy Tab S4 táblagéphez ajánlott tartozékok: Többportos adapter (EE-P5000B), HDMI-adapter (EE-HG950), DeX-kábel (EE-I3100). A pontos modellszám országonként eltérhet.
   

Munkára készen

Fel a munkaruhával! A Galaxy Tab S4 működése olyan, akár egy asztali gépé: jelen van rajta a tevékenységsáv, a több ablakos nézet és több ismerős mozdulat, például a húzás. Ha úgy szeretnél dolgozni rajta, mint egy asztali gépen, indítsd el a Samsung DeX módot a képernyőn látható gyorspanelen, majd csatlakoztass hozzá Android-kompatibilis billentyűzetet és egeret.
   


*A billentyűzetet és az egeret külön kell megvásárolni. **Lehetséges, hogy néhány, táblagépen futó alkalmazás a Samsung DeX dokkolón másként működik. ***A húzás funkció jelenleg kizárólag a felsorolt alkalmazásokban működik: Üzenetek, Saját fájlok, Samsung Jegyzet, Galéria, E-mail, illetve Gmail.
   


*A HDMI-adaptert és a monitort külön kell megvásárolni. **A Samsung DeX dokkoló támogatja a többféle felbontású (HD+/FHD) videókimeneteket. Samsung DeX dokkolót használó külső kijelző csatlakoztatásához HDMI-adapter szükséges. ***Lehetséges, hogy néhány, táblagépen futó alkalmazás a Samsung DeX dokkolón másként működik. ****A Galaxy Tab S4 táblagéphez ajánlott tartozékok: Többportos adapter (EE-P5000B), HDMI-adapter (EE-HG950), DeX-kábel (EE-I3100). A pontos modellszám országonként eltérhet.
   

Nem kapcsolt ki. Csak pihen.

Ha új ötleteid támadnak, azonnal jegyezd le őket, mielőtt elillannának. A Galaxy Tab S4 Jegyzet a lezárt képernyőn funkciójának köszönhetően gyorsan lefirkanthatod gondolataid akár sötét képernyőn is a több funkciós S Pen segítségével. Az íróeszköz 0,7 mm-es gumihegyével pontos és halk jegyzetek/rajzok készíthetők.
   
   

Keltsd életre a leírtakat!

Az S Pen húzásával és kattintással feltárul előtted az Air Command számos hatékonyságnövelő eszközének világa. Az Élő üzenetek szolgáltatással animálni tudod kézzel írt jegyzeteidet. Rá tudsz rajzolni az ismerőseidnek küldött fényképekre: így még élvezetesebb és pörgősebb lesz a beszélgetés! Mostantól pedig az S Pen töltésével sem kell törődnöd, ugyanis nincs benne elem.
   
   

Legyél poliglott

Az Air Command képes arra, hogy az S Pen egy legyintésére lefordítson szavakat vagy kifejezéseket. Ha kívánod, beállíthatsz magadnak egy adott pénznemet vagy mértékegységrendszert, az S Pen pedig fordítás közben automatikusan átváltja rájuk a megfelelő pénznemeket/mértékegységeket.
   
   

Még kiválóbb teljesítmény

A Galaxy Tab S4 LTE-szolgáltatásának sebessége akár 1 Gb/s is lehet, így több időd jut a feladataid elvégzésére. A 64 és 256 GB-os belső tárhely, valamint a MicroSD-kártyával akár további 400 GB-tal bővíthető memória annyit jelent, hogy rengeteg helyed van dokumentumok és videók tárolására.
   


*A rendelkezésre álló tárhely országonként eltérhet. **A MicroSD-kártyát külön kell megvásárolni. ***Az LTE-hálózati sebesség a kapcsolat jellemzőinek függvénye. ****A kép csak illusztráció.
   

Szórakozz zavartalanul

A Galaxy Tab S4 kompakt eszközként kínál szokatlanul nagy megtekintőfelületet. 10,5”-es képernyőmérete a végtelenségig levékonyított keretnek, valamint annak köszönhető, hogy az eszköz tetején látható márkaemblémát és a Home gombot is lehagyták róla. Még jobb minőségű, 16:10-es arányú sAMOLED kijelzőjén még élvezetesebb és magával ragadóbb élmény a kedvenc tartalmak megtekintése.
   
   

Élvezd a minőségi hangzást

Az AKG által hangolt Quad hangszórókból élethű hang szól. Mostantól a Tiéd az automatikus képernyőforgatással összehangolt sztereó hangzás, az AKG szakembereinek munkája. A Dolby Atmos technológia pedig még magasabb szintre emeli a hangtechnológia minőségét: felsőbb dimenziót csempész a 3D-s térhatású hangzásba, életre keltve a képernyőn megjelenő tartalmat.
   
   

A vég nélküli sorozatnézés élménye

A Galaxy Tab S4 7300 mAh-s akkumulátorkapacitása akár 16 óra videólejátszást tesz lehetővé, így mostantól akár egy egész évadot is megnézhetsz egyben kedvenc műsorodból vagy sorozatodból. Ha pedig az akkumulátor mégiscsak lemerülne, egy 200 perces gyorstöltés után ismét teljesen feltöltve vár az újabb bevetésre.
   


*A töltési idő a környezeti feltételek és a töltőeszköz függvénye
   

Készenlét módban is hasznos

A Galaxy Tab S4 kikapcsolt állapotban otthoni okosképernyőként használható. A Daily Board úgy is beállítható, hogy miközben az eszköz az állványon tölt, megjelenítse a képernyőn a kedvenc fényképeid. De hasznos lehet úgy is, hogy nem csupán az aktuális időjárás-előrejelzést jeleníti meg, hanem a pontos időt vagy akár a naptárt is.
   


*Az időjárásjelentés megjelenítéséhez adathálózati kapcsolat szükséges. **A POGO töltőállomást külön lehet megvásárolni; a Daily Board használatához POGO töltőállomás vagy USB-C csatlakozó szükséges.
   

Hívd segítségül a Bixbyt!

Foglalkozz csak a fontos dolgokkal, és bízd a többit a Bixby Voice szolgáltatásra. Miközben a SmartThings alkalmazással irányítod a háztartási gépeket, a Bixby bekapcsolja a légkondicionálót, irányítja a mosógépet, és még sorolhatnánk. A Bixby Voice támogatása MR-en keresztül valósul majd meg, és egy későbbi, 2019-es szoftverfrissítéssel válik elérhetővé.
   


*A rendelkezésre álló funkciók és tulajdonságok országonként eltérőek lehetnek.
   

Nézz más szemmel a világra

A Bixby Vision szolgáltatás Live Result funkciójával valós időben kereshetsz rá az információkra. Megvásárolhatod az éppen a kirakatban látott termékeket, a helyszínen azonosíthatod a látnivalókat és az üzleteket, sőt akár le is fordíthathatod az idegen nyelvű feliratokat és menüket, ha használod a Bixby Vision ikont a kamera keresőjében.
   
   

A szem a dolgok nyitja

Az arcfelismerés mellett a Galaxy Tab S4 mostantól íriszszkennelést is alkalmaz. Az eszköz feloldásához mindössze a szem vagy az arc gyors beolvasására van szükség. Sőt a bizalmas fájlok és alkalmazások katonai szintű titkosítása és védelme is biztosítható a biológiai azonosítás és a Biztonsági mappa együttes használatával.
   

Katonai szintű biztonság

Védd meg adataid! A legkisebb egységtől felépített katonai szintű biztonsági platform, a Samsung Knox a táblagép bekapcsolásakor azonnal aktivizálódik. A többrétegű, valós idejű védelmi funkciók egy biztonságos mappába helyezik az adatokat, amelyet csak Te tudsz megnyitni, és különválasztják egymástól a munkához kapcsolódó és a személyes dolgokat.
   

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

CPU
Qualcomm Snapdragon 835 (4 mag, 2,35 GHz + 4 mag, 1,9 GHz)
GPU
Adreno 540
RAM memória
4 GB
Beépített memória
64 GB
Képernyő típusa
Super AMOLED
képernyő átlója
10,5 "
képernyő felbontása
2560 x 1600
adatközlés
Wi-Fi
Bluetooth
Műholdas navigációs rendszer
GPS
csatlakozók
Memóriakártya-olvasó - 1 elem
Fejhallgató / hangszóró kimenet - 1 elem
USB C típus - 1 elem
akkumulátor
Lítium-ion 7300 mAh
Telepített operációs rendszer
Android 8.1 Oreo
kamera
13.0 Mpix - hátsó
8,0 megapixel - első
Vaku
Beépített
Videofelvétel felbontása
3840 x 2160 (4K)
vastagság
7,1 mm
szélesség
164,3 mm
magasság
249,3 mm
súly
482 g
szín
fekete
További információk
Beépített négy sztereó hangszóró
Beépített mikrofon
gyorsulásmérő
giroszkóp
magnetométer
Fényérzékelő
Közelségi érzékelő
Iris szkenner
Arc szkenner
Gyors töltési funkció
Csatolt tartozékok
USB-kábel
hálózati töltőfej
Rysik S-Pen