Braun Silk Expert 5 BD 5008 villanófényes szőrtelenítő

  • Braun Silk Expert 5 BD 5008 villanófényes szőrtelenítő
  • Braun Silk Expert 5 BD 5008 villanófényes szőrtelenítő

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

csütörtök 25.10.2018

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


112,900 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Braun Silk Expert 5 BD 5008 villanófényes szőrtelenítő - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

Braun Silk-expert 5 IPL: Tartós és látványos szőrtelenítés az egyetlen olyan IPL technológiával működő készülékkel, amely alkalmazkodik a bőrhöz.
 

Testre szabott kezelés: Normál, kímélő vagy extra kímélő üzemmód.

Normál üzemmódban a készülék teljes intenzitással működik, és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz. Kímélő üzemmódban a Braun Silk-expert a normál üzemmódhoz hasonló gyorsasággal és pontossággal alkalmazkodik a különböző bőrtónusokhoz, azonban alacsonyabb energiaszinten dolgozik. Extra kímélő üzemmódban a Braun Silk-expert minimálisra csökkenti az energiafelhasználást a fenntartó kezelési szakaszban, így ideális kezdő felhasználóknak, valamint az érzékeny területek kezelésére.

  • 300.000 villanás: A 300.000 villanás 15 évre elegendő kezelést biztosít a test teljes felületén.

  • Intelligens SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelő: A bőrtónus eltérő testünk különböző részein. Az egyedülálló SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelő folyamatosan – másodpercenként 80-szor – méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.

  • Siklás üzemmód: A gyors és hatékony IPL-kezelés érdekében használja a siklás üzemmódot. Az eredmény: több villanás, kevesebb kihagyott terület.

  • Gyors IPL-kezelések: A Braun Silk-Expert 5 IPL készülék hatékony, mégis gyors kezelést nyújt: 8 perc alatt végez a nagyobb testrészek, például a láb és a kar kezelésével.

  • Klinikailag tesztelt: A professzionális fénytechnológián alapuló Braun Silk-expert 5 IPL készüléket klinikailag teszteltük a biztonságos és hatékony otthoni használathoz.

  • Arctisztító kefe


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

Felhasználás

IPL tartós szőrtelenítő

Üzemmód

Hálózati

Kivitel

  • Villanófényes

  • Bőrtisztító kefe

Szín

Fehér/Arany

Súly (bruttó)

1.2 kg