Envío
gratis

APPLE iPhone 11 128GB Black

A termék népszerűségének köszönhetően sajnos jelenleg nem érhető el. Kérjük, adja meg e-mail címét, és mi automatikusan kapcsolatba lépünk Önnel, amint újra elérhetővé válik. Megerősítés.

Descripción del producto

Apple iPhone 11 Black

 

Nagyon el van találva

Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.
 

Művészet vele rossz fotót lőni

Vadiúj duplakamera-rendszer. A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.
 
 
 

12 MP, széles

Az új széles látószögű szenzorban minden képpontra kiterjesztettük a Focus Pixels technológiát, így gyenge fény­viszonyok mellett akár háromszor gyorsabb az automatikus élességállítás.
 

12 MP, ultraszéles

Négyszer akkora képet fog be. Remekül használható táj-, úti és akciófotókhoz, csoportképekhez és tágas belső terekben is.
 
Sokkal pengébb videókat vehetsz fel. És továbbcsiszolhatod őket.
 

Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okostelefonos videókat

Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz – mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját, és belezoomolsz a képbe, a hang auto­ma­ti­ku­san igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.
 
Húzódjatok szét egy kicsit.
 

Új, ultraszéles látószögű kamera

Gondolkodj nagyban – az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között – amiért átutaztátok a fél világot.
 

Bemutatjuk az Éjszakai módot

Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak.

Új távlatok a portréfotózásban

Újfajta portrékat készíthetsz, és a megvilágítást is többféleképpen beállíthatod, miközben az iPhone 11 két kamerája tökéletesen együttműködve lenyűgöző képeket alkot. És a Portré mód már minden kedvenc fotótémáddal működik – két- és négylábú barátaidról is ragyogó képeket készíthetsz.

Az iOS 13 Monó high-key fény effektjével gyönyörű, stúdióminőségű fekete-fehér portrékat lőhetsz. A szabályozható Portré­meg­világítással pedig átállíthatod a téma megvilágításának erősségét, és elérheted az általad elképzelt hatást.

Smart HDR. Gyűjtsd be a bókokat

Új generációs Smart HDR. A Smart HDR minden eddiginél okosabb a gépi tanulásnak köszönhetően. Felismeri az embereket, és a kép többi részétől eltérően kezeli őket. Így az arcokon gyönyörűek a csúcsfények és az árnyékok, a bőrtónusok pedig teljesen természetesnek hatnak. És a háttérben a csodaszép naplemente is káprázatosan fest.
 

Zajlik az élet? Válts te is videóra

A QuickTake-kel azonnal fel is veheted. Fotómódban is videózhatsz – csak tartsd nyomva az exponálógombot. Ha folytatnád a videofelvételt, húzd jobbra. Amikor a szabadban videózol, az A13 Bionic gépi tanulás segítségével követi a mozgó témát.
 

Szelfizz lassított felvételben

Íme a slofie. Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt – másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki. És az új 12 megapixeles TrueDepth kamerának köszönhetően mindenből több fér a szelfikre. Csak fordítsd el iPhone-odat, és a kamera auto­ma­ti­ku­san kizoomol, hogy több minden férjen rá a képre.
 
 

Kibírja, ha leöntöd vagy összevizezed

A legerősebb üvegborítás okos­telefonon.
Az előlap és hátlap üvegét dupla ioncserés eljárással edzettük meg.
 
Kétszeres mélységig vízálló.
Az iPhone 11 vízállósága: 2 méteres mélységig, 30 percig vízálló – azaz kétszer olyan mélyre merítheted, mint az iPhone XR-t.
 

Totál Pro chip

Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro egyaránt az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipet kapta. Az A13 Bionic chip olyan erős, hogy minden gyorsan és akadásmentesen fut vele. Ráadásul a lehető legtakarékosabban működik, így az aksid tovább bírja. Az A13 Bionic annyira fejlett, hogy messze lekörözi a mezőnyt.
 

 

Parámetros del producto

A termék állapota ÚJ
Kijelző átlója (méret) 6,1 "
Operációs memória - RAM 4 GB
Belső memória 128 GB
Képernyőfelbontás 1792 x 828
A hátsó kamera felbontása 12+12 MPx
Az elülső kamera felbontása 12 MPx
Akkumulátor-kapacitás 3110 mAh
Vízálló IGEN
Memóriakártya NEM
Dupla SIM NEM
Operációs rendszer iOS
Szín FEKETE
Súly 194 g
Szélesség 75 mm
Magasság 150 mm
Vastagság 8 mm
Régió EU
Ingyenes szállítás IGEN

A terméket hozzáadtuk az összehasonlítóhoz. 0 termék van az összehasonlítóban. Összehasonlító megnyitása