Alcatel Watch Movetime Kids SW10-2J Orange/Blue

  • Alcatel Watch Movetime Kids SW10-2J Orange/Blue
  • Alcatel Watch Movetime Kids SW10-2J Orange/Blue

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendelje meg most - mi kiszállítjuk :

szerda 04.03.2020

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


25,780 HUF (Bruttó)

  el szeretném számolni, részletes számlát kérek (ÁSZF)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Alcatel Watch Movetime Kids SW10-2J - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

A gyermekek számára készített okosóra, amellyel távolról gondoskodhat gyermekeiről. Saját okostelefonjáról és annak biztonságával, hogy mindig tudja, hol vannak a gyerekek. Move Alcatel Watch Kids Time egy olyan óra, amely lehetővé teszi a földrajzi helymeghatározást és a vészhelyzeti kapcsolatok beállítását. Erős anyagokból készül, és 0,95 hüvelykes OLED kijelzője van. A kényelmes és szórakoztató, élénk színekkel díszített kialakítás mellett az eszköz kezelése nagyon egyszerű. A Geolocate Your Kids GPS-nyomkövető számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek szerethetőek. Egyrészt azonnal megismerheti az óra pontos helyét. Alternatív megoldásként beállíthat riasztásokat és biztonsági zónát az értesítések fogadására. Kíváncsiságként Ez az óra figyeli viselői tevékenységét lépésszámlálóval és statisztikákkal. 

 

Képtalálat a következőre: „Alcatel Watch Movetime Kids SW10-2J”

 

 

Ez egy gyerekóra ... de főleg a szülők számára. De nem csak arról szól, hogy megtudjuk, hol vannak a gyermekek, hanem hogy kommunikálhassunk velük. Az Alcatel Watch Move Time gyerekek hívásokat fogadnak és hangüzeneteket cserélnek a telefonnal.  A csengőhangokon kívül az eszköznek rezgésmódja is van. Másrészt SOS opcióval rendelkezik vészhelyzetek esetén. Ezt az eszközt egyetlen érintéssel lehet aktiválni, és értesítéseket küldhet akár 10 korábban kiválasztott névjegyhez. Csak ezek a felhatalmazott névjegyek kaphatnak riasztásokat és hívhatják az órát. Androiddal és iPhone-nal is kompatibilis.  A gyerekek figyeléséhez egyszerűen töltse le az ingyenes MOVETIME Track & amp; applikációt -  elérhető az Androidon (4.3 és újabb) href = "" iPhone (iOS 7 vagy újabb). Az eszköz adatkompatibilis Nano SIM-kártyával működik, mivel 2G-kapcsolattal rendelkezik. Az Alcatel Watch Move Time Kids víz- és porálló, kiemelkedő autonómiájú. A nyugalom érdekében az akkumulátor akár 4 napig is bírni fogja. 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

szín kék-narancs
adatközlés
WiFi
Bluetooth
támogatott GSM sávok 900,1800 MHz
Műholdas navigációs rendszer
van
Beépített hangszóró
van
elérhető nyelv
Német, angol, spanyol, francia, olasz
kijelző típusa
OLED
további információk

beépített mikrofon

gyorsulásmérő

kihangosító

kijelző átlója 0,91 hüvelyk - 2,41 cm
kiijelző mérete 96 x 64 mm
akkumulátor 370 mAh