Xiaomi Mi Smart Projector Mini White EU

 • Xiaomi Mi Smart Projector Mini White EU
 • Xiaomi Mi Smart Projector Mini White EU

RAKTÁRON

Ingyenes házhozszállítás

Rendeld meg most

és 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk Neked!

15 napos pénz-visszafizetési garancia

2 év teljes körű garancia


151,780 HUF (Bruttó)

Tapasztalja meg a Turbado-élményt!
A mi üzleti modellünkkel
sokkal jobban jár: Bővebben...

Véleményeket ITT olvashat rólunk.


Xiaomi Mi Smart Projector Mini - A Turbado-tól: velünk Ön jobban jár!

 

 

Szüksége van egy egyedi vetítőkészülékre, amelyet gyakran mozgathat egyik helyről a másikra? Ez esetben bemutatjuk Önnek a Xiaomi a Mi Smart Compact projektort.

Mi teszi nagyszerűvé?

   • Kivetítés FullHD felbontásban
   • Könnyű kezelhetőség és tárolás a kompakt méretének és csak 1,3 kg súlyának köszönhetően
   • Android TV 9.0 és a Google Assistant hangvezérlés
   • Dolby/DTS hangot a beépített hangszórókkal továbbítja

 

Ilustrační foto
 

Élvezze a tökéletes képet és a nagyszerű hangot

Hívja meg barátait és változtassa otthonát házimozivá. A képet átméretezheti 1080p FullHD felbontásban is, 60 és 120 hüvelyk között. Valójában ki állítja, hogy csak otthon kell vetítenie? Ugyanaz a minőségi eredmény érhető el még a kertben is. Noha az ajánlott vetítési távolság 1,2 m, a kép még nagyobb távolságokon is látványos lehet, ahogyan ez sok YouTube-videóból is látható. A készülék képes kezelni az automatikus fókuszt vagy a torzítás-korrekciót. Ráadásul a kivetítőnek 2 beépített hangszórója van, nagyszerű hangteljesítménnyel és Dolby / DTS támogatással, nincs szükség külön hangszórók hordozására sem.
 

Ilustrační foto
 

Könnyen kezelhető

Az eszköz bekapcsolásakor a rendszer felkéri a Wi-Fi hálózat kiválasztására, ahová a kivetítőt csatlakoztatni kívánja. Miután ezt a beállítást elvégezte, alapvetően minden készen áll annak használatára. A készüléket a mellékelt távirányítóval (a Google Assistant hangvezérlést is támogatja) vagy az okostelefonon keresztül vezérelheti egy alkalmazás segítségével. Az Android mobil operációs rendszer felhasználói számára a felhasználói felületnek nagyon intuitívnek kell lennie, és néhány másodpercig eltarthat a Netflix telepítése. Ha nem akarja online futtatni, akkor természetesen használhatja az integrált bemeneteket, mint például az USB 3.0 és a HDMI csatlakozókat.


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 

 

Új Termék 

 

Biztos lehet benne: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.

 

EU-s termék

 

A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.

 

Csere meghibásodás esetén

 

Nagyon ritkán előfordulhat (2% alatt), hogy a termék gyári hibával érkezik. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze felénk és mi azonnal küldünk egy másikat. 

 

Garancia

 

 

2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan  a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.

 

 

Igazoló okmány

 

Az e-számla kiadásával párhuzamosan papír-alapú verziót is küldünk a csomagban, mely elektronikusan is letárolásra kerül rendszerünkben, így a későbbiekben Önnek sosem kell számunkra bemutatni azt (pl. garanciális ügyintézés idején)!

 

Memória kapacitás: 16 GB
Felbontás: Full HD (1080p); Világosság: 500 ANSI lms; Kivetítő képernyő: 60 ”- 120”; Kivetítési távolság: 1,2 m; Hangszóró: 5W * 2
Egyéb jellemzők: Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, USB 3.0, jack 3,5
Operációs rendszer: Android TV 9.0
Méretei: 115 x 150 x 150 mm
Súlya: 1,2 kg